Leiebiler fra Hertz i Austin

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Austin

Austin, TX, USA
26. mai — 2. jun.
Samme leveringssted
Austin, TX, USA
to. 26.5.
12:00
to. 2.6.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Austin

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Austin, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,3

Komfort

6,1

Gjennomsnittlig

5,4

Hentes/Leveres

5,3

Value

5,3

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Austin

Hertz har innført forbedrede renholdsmetoder på utleiestedene sine i Austin for å forhindre spredningen av COVID-19 til kunder og ansatte. Dette inkluderer desinfisering av biler innvendig (ratt og dashbord), utvendig (dørhåndtak og nøkkellenker) og andre hyppig berørte områder. Hertz har også følgende ekstra retningslinjer for helse og sikkerhet:
• En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
• Forbedret opplæring av ansatte

Ja, Hertz har 1 utleiested på Austin Bergstrom Intl flyplass (3819 Presidential Blvd).

Hertz tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Austin (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Hertz dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Hertz.

Den mest populære bilen å leie hos Hertz i Austin i løpet av juni, er leiebiler av typen SUV. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 907 kr per dag for leiebiler av typen SUV i juni, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 705 kr per dag.

Hertz har 8 utleiesteder i Austin. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen 3819 Presidential Blvd (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 40 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Hertz i Austin benyttet seg av utleiesedet med adressen 3819 Presidential Blvd.


Leiebiler fra Hertz i Texas

Lei en bil hos Hertz i andre byer i Texas, f.eks. Houston, Dallas og San Antonio