Leiebiler fra Europcar i Roma

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Europcar i Roma

Roma, Italia
4. feb. — 11. feb.
Samme leveringssted
Roma, Italia
fr. 4.2.
12:00
fr. 11.2.
12:00
Sjåførens alder:

Europcar sine utleiesteder i Roma

Nedenfor finner du informasjon om Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Roma, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

8,0

Value

8,0

Informasjon om leierbiler fra Europcar i Roma

 • Er det trygt å leie en bil hos Europcar i Roma under COVID-19-pandemien?

  Hvert av Europcar sine utleiesteder i Roma har prosedyrer for forbedte renhold under COVID-19-pandemien for å sikre tryggheten til kundene sine og de ansatte. Disse ekstra tiltakene inkluderer desinfisering ofte brørte områder som innsiden og utsiden av biler samt hente- og leveringsområder. Europcar har også innført ekstra sikkerhetstrinn, deriblant:
  • «Zero Contact»-policyen som forsikrer om at nøkkelen til bilen forsegles i en konvolutt etter desinfisering

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Europcar i Roma i februar?

  Leie av bil i Roma hos Europcar i februar koster i gjennomsnitt 559 kr per dag. Sist februar fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 121 kr per dag hos Europcar, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Roma i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 3 916 kr for en leiebil fra Europcar.

 • Har Europcar et utleiested på Roma Fiumicino flyplass?

  Ja, Europcar har 1 utleiested på Roma Fiumicino flyplass (Leonardo Da Vinci Apt).

 • Tilbyr Europcar gratis avbestilling av leiebil i Roma?

  Ja, Europcar har gratis avbestilling av leiebil i Roma. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Europcar til en av deres Roma avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Europcar når man er i Roma i februar?

  Med en gjennomsnittspris på 592 kr/dag, er det å leie biler av typen Premium hos Europcar i Roma i løpet av februar det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Europcar i Roma for så lite som 559 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Premium sist februar.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Europcar i Roma?

  For en gjennomsnittspris på 413 kr/dag, er Mini den billigste leibilen som tilbys hos Europcar i Roma (43 % billigere enn den dyreste leiebilen hos Europcar). I løpet av det siste året har 11 % av momondo-brukere som valgte å leie en bil hos Europcar under oppholdet sitt i Roma leid en Mini for å spare penger. Husk at Europcar også tilbyr andre typer leiebiler, slik at du kan velge en leiebil som passer behovene dine.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Europcar i Roma?

  Europcar har 12 utleiesteder i Roma. Utleiestedet deres på Via Sardegna, 51 er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 39% av brukerne våre som så etter leiebil hos Europcar i Roma valgt å leie bil via Europcar sitt utleiested på Via Sardegna, 51.


Leiebiler fra Europcar i andre byer i Italia