Leiebiler fra B-Rent i Milano

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra B-Rent i Milano

Milano, Milano, Italia
4. feb. — 11. feb.
Samme leveringssted
Milano, Milano, Italia
fr. 4.2.
12:00
fr. 11.2.
12:00
Sjåførens alder:

B-Rent sine utleiesteder i Milano

Nedenfor finner du informasjon om B-Rent sine utleiesteder for leiebiler i Milano, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Value

2,0

Informasjon om leierbiler fra B-Rent i Milano

 • Er det trygt å leie en bil hos B-Rent i Milano under COVID-19-pandemien?

  B-Rent ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Milano føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har B-Rent innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Milano. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos B-Rent i Milano i februar?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos B-Rent i Milano ligger på i gjennomsnitt 199 kr per dag i februar. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 100 kr per dag hos B-Rent i denne perioden i Milano. 1 390 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos B-Rent i februar når du er i Milano.

 • Har B-Rent et utleiested på Milano Linate flyplass?

  For øyeblikket har B-Rent 1 utleiested på Milano Linate flyplass:
  Milano Linate Airport.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos B-Rent når man er i Milano i februar?

  Ifølge dataene våre er Medium den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos B-Rent når de er på ferie i Milano i februar. Basert på prisene for billeie hos B-Rent i februar i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Medium ligger på 206 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 100 kr/dag sist februar, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos B-Rent i Milano?

  Med en gjennomsnittpris på 206 kr per dag, er en leiebil av typen Medium hos B-Rent i Milano det billigste leiebilalternativet. 21 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Milano hos B-Rent, valgte å bestille en Medium for å spare penger. 206 kr per dag for en Medium er også 39 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen B-Rent tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

 • Hvor mange bilutleiesteder har B-Rent i Milano?

  B-Rent eier 9 bilutleiesteder i Milano. Utleiestedet med adressen Milano Linate Airport i Milano er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 72 % av brukerne som leide bil hos B-Rent i Milano å hente leiebilen sin ved utleiestedet på Milano Linate Airport.