Bestill fly med ZanAir Limited

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 4.12.
sø. 11.12.

Vurderinger av ZanAir Limited

0,0
NøytraleBasert på 0 bekreftede gjestevurderinger

Sorter etter:
Dato

Informasjon om flyvninger med ZanAir Limited

Zanair har ikke noe eget lojalitetsprogram, grunnet den lille størrelsen på selskapet og det begrensede antallet med flyruter som tilbys til destinasjoner på Zanzibar og resten av Tanzania. Det er likevel enkelt for passasjerer å legge til ekstra tjenester, når du skal ut og fly, som valgfritt setevalg, eller tilgang på lounge hvis du ønsker det. Zanair tilbyr også en rekke bakketjenester, som transfer av passasjerer når du flyr til utvalgte flyplasser, eller ventende biler som kan kjøre deg dit du skal – for eksempel et hotell eller overnattingssted.

For deg som flyr med Zanair, er bagasjemengden begrenset til 15 kg per passasjer når det gjelder innsjekket bagasje, og 5 kg når det kommer til håndbagasje. Det er også egne regler som gjelder for størrelsen på bagasjen, noe som er smart å huske på, hvis du må medbringe større gjenstander, som for eksempel surfebrett eller golfbager. Det er anbefalt å ta kontakt med flyselskapet direkte, hvis du er usikker på om din bagasje vil få plass om bord i lasterommet på flyet. Det er viktig å merke seg at Zanair kun benytter seg av mindre propellfly, slik at det er egne begrensninger knyttet til hvor mye bagasje det er mulig å medbringe. For passasjerer som reiser med overvekt, kommer det et ekstra gebyr i tillegg, som må betales per kg overvekt.

Grunnet den begrensede plassen om bord, er det ikke mulig å medbringe et kjæledyr, uansett om det er i eget bur som skal sjekkes inn eller medbringes ombord. Det kan være spesielle regler som gjelder for mindre kjæledyr, slik at det kan være lurt å ta kontakt med flyselskapet direkte for å forhøre seg om mulighetene rundt dette. Særlig gjelder dette hvis du planlegger å reise videre med et annet flyselskap, og du har bestilt deler av reisen med Zanair.

Du kan sjekke flystatus hos ZanAir Limited ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos ZanAir Limited i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe ZanAir Limited på +255 242 233768 eller besøke hjemmesiden deres zanair.com.


ZanAir Limited - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for ZanAir Limited
on. 11/30

Store flyselskaper som opererer lignende ruter

Dersom du har fleksible reiseplaner, sjekk ut denne seksjonen med ZanAir Limited ruter.