Bestill fly med VivaAerobus

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 2.12.
fr. 9.12.

Korte fakta om VivaAerobus

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med VivaAerobus

Billigste rute

108 kr

Mest populære ruten

MTY til MEX

Korteste flyvning

0t 55m

Lengste flyvning

2t 45m
Den billigste ruten med VivaAerobus er fra Mexico by Felipe Ángeles Intl til Acapulco Alvarez Intl for 108 kr
Å fly fra Monterrey General M Escobedo til Mexico by Juarez Intl er for øyeblikket den mest populære ruten med VivaAerobus
Den raskeste flyruten med VivaAerobus er 0t 55m fra Culiacán (CUL) til San José del Cabo (SJD)
Den lengste VivaAerobus flyruten er 2t 45m fra Tijuana (TIJ) til Puerto Vallarta (PVR)

Vurderinger av VivaAerobus

7,0
BraBasert på 324 bekreftede gjestevurderinger
7,0Gjennomsnittlig
6,8Ombordstigningen
6,7Komfort
5,5Underholdning
5,8Mat
7,6Besetningen

Sorter etter:
Dato

Informasjon om flyvninger med VivaAerobus

Vivafan er navnet på lojalitetsprogrammet til VivaAerobus, hvor du finner tilbud på flyreiser og diverse oppgraderinger som skal gjøre reisen din mer komfortabel. Medlemskapet har en årlig kostnad og gir deg tilgang på eksklusive tilbud og VivaAerobus-flyvninger på deres rutenettverk over hele Mexico, USA og globalt. Kundeprogrammet gjør det også å enkelt å administrere og endre reiseplanene dine på din egen profil, som gir deg en oversikt over fremtidige VivaAerobus-flyvninger.

Når du flyr med VivaAerobus, er det forskjellige regler for bagasje basert på din billettype og kundestatus. Alle billettyper inkluderer en liten veske eller ryggsekk, så lenge denne kan plasseres under setet foran deg. For andre billettklasser, som Light, Extra eller Smart, er det også mulig å ta med en større innsjekket bagasje som kan legges i bagasjehyllen over ditt sete. 15 kg er maksimal vekt for håndbagasje for deg som flyr i Smart. 10 kg med håndbagasje er grensen for deg som reiser i Extra eller Light. Når det kommer til innsjekket bagasje finnes det andre regler som det er verdt å sjekke ut. For deg som reiser i Smart er maksimal vekt på innsjekket bagasje begrenset til 25 kg. Hvis du heller reiser i Light eller Extra, er maksvekten satt til 15 kg når du bestiller flybilletter hos VivaAerobus.

Det er mulig å transportere din hund eller katt, både inne i kabinen eller i flyets cargoområde ved bestilling hos VivaAerobus. Selskapet har begrensninger når det kommer til størrelse og vekt på buret til ditt kjæledyr, slik at det kan være en fordel å kontakte flyselskapet direkte for å sjekke kompabilitet når du reserverer et sete hos VivaAerobus. Maksvekten for deg som vil reise med hunden eller katten inne i kabinen er 12,5 kg. Ditt kjæledyr må også være eldre enn åtte uker ved avreise når du ønsker å reservere et sete på en av VivaAerobus sine flyvninger. For deg som skal frakte kjæledyret inne i cargoområdet så er det kun mulig å gjøre dette med hunder. Her er maksvekten satt til 45 kg og det må være konstruert i et solid materiale.

oNei, VivaAerobus flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med VivaAerobus kan du bestille fra New York John F Kennedy, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med Air France istedenfor.

Mexico by Juarez Intl, Cancún, og Monterrey General M Escobedo er de mest populære flyplassene VivaAerobus bruker gjennom året.

Du kan sjekke flystatus hos VivaAerobus ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos VivaAerobus i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe VivaAerobus på +81 82 150 150 eller besøke hjemmesiden deres vivaaerobus.com.

Den rimeligste innenlandsreisen med VivaAerobus er fra Mexico by Felipe Ángeles Intl til Cancún. Denne koster 325 kr per billett og har 0 stops. For kun 108 kr per billett og med 0 stops, er den rimeligste enveisreisen med VivaAerobus på flyvninger fra Mexico by Felipe Ángeles Intl til Acapulco Alvarez Intl.


VivaAerobus - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for VivaAerobus
sø. 11/27