Vurderinger
Vanlige spørsmål
Flysporer

Bestill fly med VivaAerobus

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
Sal 23.4.
Sal 30.4.
"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Korte fakta om VivaAerobus

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med VivaAerobus

Den billigste ruten

264 kr

Den mest populære ruten

TGZ til MEX

Den korteste flyreisen

0t 55m

Den lengste flyreisen

2t 50m
Den billigste ruten med VivaAerobus flyr fra Mexico by Felipe Ángeles Intl til Guadalajara Miguel Hidalgo for 264 kr
Å fly fra Tuxtla Gutiérrez Ángel Albino Corzo til Mexico by Juarez Intl er for øyeblikket den mest populære VivaAerobus ruten
Den raskeste flyruten med VivaAerobus er 0t 55m fra Guadalajara (GDL) til Puerto Vallarta (PVR)
Den lengste VivaAerobus flyruten er 2t 50m fra Tijuana (TIJ) til León (BJX)

Vurderinger av VivaAerobus

6,9
OkBasert på 987 bekreftede gjestevurderinger
5,6Underholdning
7,6Besetningen
6,0Mat
7,0Ombordstigningen
6,7Komfort


Informasjon om flyvninger med VivaAerobus

Hva er lojalitetsprogrammet for VivaAerobus?

Vivafan er navnet på lojalitetsprogrammet til VivaAerobus, hvor du finner tilbud på flyreiser og diverse oppgraderinger som skal gjøre reisen din mer komfortabel. Medlemskapet har en årlig kostnad og gir deg tilgang på eksklusive tilbud og VivaAerobus-flyvninger på deres rutenettverk over hele Mexico, USA og globalt. Kundeprogrammet gjør det også å enkelt å administrere og endre reiseplanene dine på din egen profil, som gir deg en oversikt over fremtidige VivaAerobus-flyvninger.

Hvor mye bagasje kan jeg ta med på flyet når jeg reiser med VivaAerobus?

Når du flyr med VivaAerobus, er det forskjellige regler for bagasje basert på din billettype og kundestatus. Alle billettyper inkluderer en liten veske eller ryggsekk, så lenge denne kan plasseres under setet foran deg. For andre billettklasser, som Light, Extra eller Smart, er det også mulig å ta med en større innsjekket bagasje som kan legges i bagasjehyllen over ditt sete. 15 kg er maksimal vekt for håndbagasje for deg som flyr i Smart. 10 kg med håndbagasje er grensen for deg som reiser i Extra eller Light. Når det kommer til innsjekket bagasje finnes det andre regler som det er verdt å sjekke ut. For deg som reiser i Smart er maksimal vekt på innsjekket bagasje begrenset til 25 kg. Hvis du heller reiser i Light eller Extra, er maksvekten satt til 15 kg når du bestiller flybilletter hos VivaAerobus.

Kan jeg reise med kjæledyret mitt hos VivaAerobus?

Det er mulig å transportere din hund eller katt, både inne i kabinen eller i flyets cargoområde ved bestilling hos VivaAerobus. Selskapet har begrensninger når det kommer til størrelse og vekt på buret til ditt kjæledyr, slik at det kan være en fordel å kontakte flyselskapet direkte for å sjekke kompabilitet når du reserverer et sete hos VivaAerobus. Maksvekten for deg som vil reise med hunden eller katten inne i kabinen er 12,5 kg. Ditt kjæledyr må også være eldre enn åtte uker ved avreise når du ønsker å reservere et sete på en av VivaAerobus sine flyvninger. For deg som skal frakte kjæledyret inne i cargoområdet så er det kun mulig å gjøre dette med hunder. Her er maksvekten satt til 45 kg og det må være konstruert i et solid materiale.

Flyr VivaAerobus fra Oslo Gardermoen?

oNei, VivaAerobus flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med VivaAerobus kan du bestille fra New York John F Kennedy, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med Air France istedenfor.

Hvilke flyplasser er det mest populære, som VivaAerobus opererer fra?

Monterrey General M Escobedo, Cancún, og Mexico by Juarez Intl er de mest populære flyplassene VivaAerobus bruker gjennom året.

Hvordan sjekker jeg status på flyvning hos VivaAerobus?

Du kan sjekke flystatus hos VivaAerobus ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos VivaAerobus i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe VivaAerobus på +81 82 150 150 eller besøke hjemmesiden deres vivaaerobus.com.

Hvilken innenlandsreise med VivaAerobus er billigst?

Den rimeligste innenlandsreisen med VivaAerobus er fra Mexico by Felipe Ángeles Intl til Guadalajara Miguel Hidalgo. Denne koster 606 kr per billett og har 0 stops. For kun 264 kr per billett og med 0 stops, er den rimeligste enveisreisen med VivaAerobus på flyvninger fra Mexico by Felipe Ángeles Intl til Guadalajara Miguel Hidalgo.


VivaAerobus - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for VivaAerobus
Per 4/18

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
Sal 23.4.
Sal 30.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold