Bestill fly med Aerolineas Argentinas

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 8.2.
on. 15.2.

Korte fakta om Aerolineas Argentinas

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med Aerolineas Argentinas

Billigste rute

229 kr

Mest populære ruten

PSS til EZE

Korteste flyreise

0t 50m

Lengste flyreise

13t 25m
Den billigste ruten med Aerolineas Argentinas er fra Buenos Aires J. Newbery til Mendoza El Plumerillo for 229 kr
Å fly fra Posadas til Buenos Aires Ministro Pistarini internasjonale lufthavn er for øyeblikket den mest populære ruten med Aerolineas Argentinas
Den raskeste flyruten med Aerolineas Argentinas er 0t 50m fra Rosario (ROS) til Buenos Aires (EZE)
Den lengste Aerolineas Argentinas flyruten er 13t 25m fra Santiago (SCL) til Mendoza (MDZ)

Vurderinger av Aerolineas Argentinas

7,7
BraBasert på 1 308 bekreftede gjestevurderinger
8,0Ombordstigningen
6,4Underholdning
8,0Gjennomsnittlig
6,7Mat
7,6Komfort
8,3Besetningen


Informasjon om flyvninger med Aerolineas Argentinas

Aerolineas Plus er navnet på lojalitetspgrogrammet til Aerolineas Argentinas. Dette programmet gir deg en rekke fordeler basert på hvor mye du reiser med flyselskapet. For deg som har mange flyreiser i løpet av året, er dette et supert program som gjør at du får poeng hver gang du bestiller flybilletter med Aerolineas Argentinas. Aerolineas Argentinas er en del av det verdensomspennende Skyteam, som inkluderer andre ledende flyselskaper, som KLM-Air France, Delta Airlines og Aeromexico. Dette betyr at det er enkelt å opptjene poeng på flyvninger med Aerolineas Argentinas, og booke billetter som kan benyttes på et av partnerselskapene. Poengene som du tjener i Aerolineas Plus kan enkelt brukes på oppgraderinger, valg av sete og loungetilgang for deg som ønsker det. Du får også lagt til ekstra bagasje som plus-medlem, hvis det blir nødvendig.

Når du reiser med økonomiklasse innenriks i Argentina, eller på lengre ruter, er hovedregelen at du kan medbringe en kolli med 23 kg som innsjekket bagasje. Det er også mulig å medbringe en håndbagasje på maksimalt 8 kg for deg som reiser økonomiklasse, samtidig som du har anledning til å ta med en ekstra mindre pose eller bag. For deg som heller reiser i businessklasse, er det gode muligheter for å ha en ekstra innsjekket bagasje, slik at du totalt har mulighet til å ta med 2 x 23 kg. For deg som er gullmedlem, vil det også være mulig å ta med en tredje innsjekket bag. I businessklasse er det som regel mulig å ta med en håndbagasje på 11 kg samt en mindre bag.

Det er gode muligheter for å ta med kjæledyr som hund eller katt, når du har bestilt flyreise med Aerolineas Argentinas. Det er ulike regler knyttet til vekt og vaksinering når du reiser internasjonalt med kjæledyr, og dette er noe som bør sjekkes på forhånd.

oNei, Aerolineas Argentinas flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med Aerolineas Argentinas kan du bestille fra Berlin Brandenburg, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med SunExpress istedenfor.

Buenos Aires J. Newbery, Bariloche Intl, og Cordoba Pajas Blancas er de mest populære flyplassene Aerolineas Argentinas bruker gjennom året.

Du kan sjekke flystatus hos Aerolineas Argentinas ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Aerolineas Argentinas i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Aerolineas Argentinas på +54 011-4320-2000 eller besøke hjemmesiden deres aerolineas.com.ar.

Den rimeligste innenlandsreisen med Aerolineas Argentinas er fra Buenos Aires J. Newbery til Mendoza El Plumerillo. Denne koster 578 kr per billett og har 0 stops. For kun 229 kr per billett og med 0 stops, er den rimeligste enveisreisen med Aerolineas Argentinas på flyvninger fra Buenos Aires J. Newbery til Mendoza El Plumerillo.

For øyeblikket krever Aerolineas Argentinas at innsjekket bagasje ikke er større enn 158 cm. Håndbagasje kan være 55x35x25 cm eller mindre. Hvis du også har en personlig gjenstand, skal den ikke være lengre enn 40x30x20 cm.


Aerolineas Argentinas - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Aerolineas Argentinas
fr. 2/3

Store flyselskaper som opererer lignende ruter

Dersom du har fleksible reiseplaner, sjekk ut denne seksjonen med Aerolineas Argentinas ruter.