Kjøretøysammenligning
Vurderinger
Steder
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass

Frankfurt am Main, Tyskland - Frankfurt (FRA)
29. Feb — 7. Mar
Frankfurt am Main, Tyskland - Frankfurt (FRA)
Thu 29.2.
12:00
Thu 7.3.
12:00
Sjåførens alder:
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Sixt leiebil tilbud på Frankfurt am Main flyplass

Finn din perfekte leiebil på momondo

Liten cars

374 kr - 1 485 kr

Alle biltyper

465 kr - 1 869 kr

Det beste tidspunktet for å leie en bil av liten car typen fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass er i februar da prisene er 374 kr per dag i gjennomsnitt. 374 kr per dag er 48 % lavere enn den 718 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Sixt liten car utleie på Frankfurt am Main flyplass. Mens februar kan være den billigste måneden å leie en liten carbil fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass, er oktober den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i oktober på liten car leiebiler fra Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av mellomstor car typen fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass er i Desember da prisene er 595 kr per dag i gjennomsnitt. 595 kr per dag er 49 % lavere enn den 1 173 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Sixt mellomstor car utleie på Frankfurt am Main flyplass. Mens Desember kan være den billigste måneden å leie en mellomstor carbil fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass, er mars den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i mars på mellomstor car leiebiler fra Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av stor car typen fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass er i Desember da prisene er 698 kr per dag i gjennomsnitt. 698 kr per dag er 49 % lavere enn den 1 356 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Sixt stor car utleie på Frankfurt am Main flyplass. Mens Desember kan være den billigste måneden å leie en stor carbil fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass, er mars den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i mars på stor car leiebiler fra Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av SUV typen fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass er i Desember da prisene er 402 kr per dag i gjennomsnitt. 402 kr per dag er 64 % lavere enn den 1 119 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Sixt SUV utleie på Frankfurt am Main flyplass. Mens Desember kan være den billigste måneden å leie en SUVbil fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass, er mars den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i mars på SUV leiebiler fra Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av kabriolet typen fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass er i juni da prisene er 565 kr per dag i gjennomsnitt. 565 kr per dag er 21 % lavere enn den 717 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Sixt kabriolet utleie på Frankfurt am Main flyplass. Mens juni kan være den billigste måneden å leie en kabrioletbil fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass, er Januar den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i Januar på kabriolet leiebiler fra Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Sixt vurderinger

5,8
OKBasert på 51 bekreftede gjestevurderinger
6,5Henting/levering
7,7Renhet
7,0Komfort
5,9Valuta for pengene


Lei bil fra andre leiebilselskaper på Frankfurt am Main flyplass

Finner du ikke det du ser etter fra Sixt? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Frankfurt am Main flyplass

Leiebiler fra Sixt i nærheten av Frankfurt am Main flyplass

Nedenfor finner du informasjon for hvert Sixt leiebilsted i nærheten av Frankfurt am Main flyplass, inkludert adresse og telefonnummer
Vis Sixt utleiesteder i nærheten av Frankfurt am Main flyplass

Vanlige spørsmål om leiebiler fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass

Hva er den mest populære leiebiltypen fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass?

Compact eller lignende biler er den mest populære biltypen å leie fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass, med 31 % av brukerne våre som velger denne typen fremfor andre alternativer. Å leie Compact biler fra Sixt på Frankfurt am Main flyplass koster i gjennomsnitt 904 kr/dag. Husk at prisene kan variere basert på når du besøker området og bilen som du velger.

Hvor kan jeg finne Sixt leiebiler på Frankfurt am Main flyplass?

Det nærmeste Sixt-bilutleiestedet til Frankfurt am Main flyplass ligger på Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz., og du kan nå dem på +49 89 66060060.

Tilbyr Sixt skyttel- eller hentetjenester på flyplassen fra Frankfurt am Main flyplass (FRA)?

Ja, Sixt tilbyr skytteltjenester fra Frankfurt am Main flyplass (FRA).


En enklere måte å administrere reisen til Frankfurt am Main på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Frankfurt am Main flyplass

Andre selskaper som tilbyr bilutleie på Frankfurt am Main flyplass


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Biler i Frankfurt am Main flyplass
Thu 29.2.
12:00
Thu 7.3.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post