Leiebiler fra Sixt i Paris

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Paris

Paris, Frankrike
3. feb. — 10. feb.
Samme leveringssted
Paris, Frankrike
to. 3.2.
12:00
to. 10.2.
12:00
Sjåførens alder:

Sixt sine utleiesteder i Paris

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Paris, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
18 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

6,9

Value

7,0

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Paris

 • Er det trygt å leie en bil hos Sixt i Paris under COVID-19-pandemien?

  Sixt ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Paris føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Sixt innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Paris. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Sixt i Paris i februar?

  Leie av bil i Paris hos Sixt i februar koster i gjennomsnitt 496 kr per dag. Sist februar fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 303 kr per dag hos Sixt, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Paris i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 3 471 kr for en leiebil fra Sixt.

 • Har Sixt et utleiested på Paris Orly flyplass?

  Ja, Sixt har 1 utleiested på Paris Orly flyplass (Aeroport Orly-2).

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Paris i februar?

  Brukerne våre som leier biler hos Sixt i Paris i februar, foretrekker leiebiler av typen Medium. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Medium i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 382 kr/dag i gjennomsnitt, og 278 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Sixt i Paris?

  Det å leie en Kompakt gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos Sixt i Paris. Leie av Kompakt hos Sixt koster i gjennomsnitt 375 kr/dag (28 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 18 % av brukerne våre valgt en Kompakt for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Paris.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Paris?

  10 rue de la Paix er Sixt sitt meste populære utleiested blant totalt 18 utleiesteder de har i Paris. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 26 % av de som valgte å bestille hos Sixt å gjøre det ved utleiestedet med adressen 10 rue de la Paix.


Leiebiler fra Sixt i andre byer i Frankrike

Finn tilbud på leiebiler hos Sixt i andre populære byer i Frankrike, f.eks. Bordeaux og Toulouse