Leiebiler fra Sixt i Palma de Mallorca

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Sixt sine utleiesteder i Palma de Mallorca

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Palma de Mallorca, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,7

Komfort

9,7

Gjennomsnittlig

8,2

Henting/levering

8,8

Valuta for pengene

8,5

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Palma de Mallorca

 • Er det trygt å leie en bil hos Sixt i Palma de Mallorca under COVID-19-pandemien?

  Sixt ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Palma de Mallorca føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Sixt innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Palma de Mallorca. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Sixt i Palma de Mallorca i oktober?

  Leie av bil i Palma de Mallorca i oktober hos Sixt, koster i gjennomsnitt 424 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 174 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Sixt for 1 uke i Palma de Mallorca, kan du forvente deg ukespriser på ca. 2 966 kr i oktober. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

 • Har Sixt et utleiested på Palma de Mallorca Son Sant Joan flyplass?

  Ja, Sixt har 1 utleiested på Palma de Mallorca Son Sant Joan flyplass (Zona rent a car - Llegadas).

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Palma de Mallorca i oktober?

  Brukerne våre som leier biler hos Sixt i Palma de Mallorca i oktober, foretrekker leiebiler av typen Stor. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Stor i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 460 kr/dag i gjennomsnitt, og 384 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Sixt i Palma de Mallorca?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Sixt, bør du vurdere å leie en Økonomi – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Palma de Mallorca. Leie av Økonomi hos Sixt koster i gjennomsnitt 214 kr per dag, noe som er 9 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 9 % av brukerne våre valgt å leie en Økonomi hos Sixt for å spare penger på reisen sin til Palma de Mallorca.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Palma de Mallorca?

  Sixt har 4 utleiesteder i Palma de Mallorca. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Zona rent a car - Llegadas (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 55 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Sixt i Palma de Mallorca benyttet seg av utleiesedet med adressen Zona rent a car - Llegadas.


Leiebiler fra Sixt i andre byer i Spania

Finn tilbud på leiebiler hos Sixt i andre populære byer i Spania, f.eks. Barcelona og Madrid

Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Palma de Mallorca

Finner du ikke det du ser etter fra Sixt? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Palma de Mallorca