Leiebiler fra OK RENT A CAR i Palma de Mallorca

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra OK RENT A CAR i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra OK RENT A CAR i Palma de Mallorca i Balearene

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

27 kr - 133 kr

Alle biltyper

27 kr - 383 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos OK RENT A CAR i Palma de Mallorca i Balearene på, er i oktober. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 27 kr per dag. 27 kr per dag er 68 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 85 kr for en leiebil av type Liten hos OK RENT A CAR i Palma de Mallorca. Enda oktober kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos OK RENT A CAR i Palma de Mallorca, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Liten hos OK RENT A CAR , avhengig av hvilken dag du bestiller på.


OK RENT A CAR sine utleiesteder i Palma de Mallorca

Nedenfor finner du informasjon om OK RENT A CAR sine utleiesteder for leiebiler i Palma de Mallorca, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,6

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

8,0

Informasjon om leierbiler fra OK RENT A CAR i Palma de Mallorca

 • Er det trygt å leie en bil hos OK RENT A CAR i Palma de Mallorca under COVID-19-pandemien?

  OK RENT A CAR ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Palma de Mallorca føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har OK RENT A CAR innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Palma de Mallorca. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos OK RENT A CAR i Palma de Mallorca i oktober?

  Leie av bil i Palma de Mallorca i oktober hos OK RENT A CAR , koster i gjennomsnitt 112 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 41 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos OK RENT A CAR for 1 uke i Palma de Mallorca, kan du forvente deg ukespriser på ca. 786 kr i oktober. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

 • Har OK RENT A CAR et utleiested på Palma de Mallorca Son Sant Joan flyplass?

  For øyeblikket har OK RENT A CAR 1 utleiested på Palma de Mallorca Son Sant Joan flyplass:
  Camino Son Fangos.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos OK RENT A CAR når man er i Palma de Mallorca i oktober?

  Den mest populære bilen å leie hos OK RENT A CAR i Palma de Mallorca i løpet av oktober, er leiebiler av typen Mini. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 83 kr per dag for leiebiler av typen Mini i oktober, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 25 kr per dag.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos OK RENT A CAR i Palma de Mallorca?

  Det å leie en Mini gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos OK RENT A CAR i Palma de Mallorca. Leie av Mini hos OK RENT A CAR koster i gjennomsnitt 83 kr/dag (65 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 45 % av brukerne våre valgt en Mini for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Palma de Mallorca.

 • Hvor mange bilutleiesteder har OK RENT A CAR i Palma de Mallorca?

  OK RENT A CAR drifter for øyebliket 6 utleiesteder i Palma de Mallorca. Det mest populære utleiestedet OK RENT A CAR har i Palma de Mallorca, befinner seg på Camino Son Fangos. I løpet av de 12 siste månedene har 98 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos OK RENT A CAR i Palma de Mallorca valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Camino Son Fangos i løpet av det siste året.


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Palma de Mallorca

Finner du ikke det du ser etter fra OK RENT A CAR ? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Palma de Mallorca