Leiebiler fra Sixt i Brussel

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Brussel

Brussel, Belgia
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Brussel, Belgia
on. 29.9.
12:00
on. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Sixt sine utleiesteder i Brussel

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Brussel, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

8,3

Henting/levering

8,4

Valuta for pengene

7,9

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Brussel

 • Er det trygt å leie en bil hos Sixt i Brussel under COVID-19-pandemien?

  Sixt ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Brussel føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Sixt innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Brussel. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Sixt i Brussel i oktober?

  I oktober kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 446 kr per dag for å leie en bil hos Sixt i Brussel. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Brussel hos Sixt, var 248 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Sixt i Brussel koste i gjennomsnitt 3 121 kr i oktober. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Sixt et utleiested på Brussel Bruxelles-National flyplass?

  Ja, Sixt har 1 utleiested på Brussel Bruxelles-National flyplass (Arrival Hall).

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Brussel i oktober?

  Brukerne våre som leier biler hos Sixt i Brussel i oktober, foretrekker leiebiler av typen Standard. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Standard i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 1 349 kr/dag i gjennomsnitt, og 295 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Brussel?

  Sixt har 4 utleiesteder i Brussel. Utleiestedet deres på Arrival Hall er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 62% av brukerne våre som så etter leiebil hos Sixt i Brussel valgt å leie bil via Sixt sitt utleiested på Arrival Hall.


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Brussel

Finner du ikke det du ser etter fra Sixt? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Brussel