Leiebiler fra SICILY BY CAR i Milano

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra SICILY BY CAR i Milano

Milano, Milano, Italia
27. mai — 3. jun.
Samme leveringssted
Milano, Milano, Italia
fr. 27.5.
12:00
fr. 3.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra SICILY BY CAR i Milano i Lombardy

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

56 kr - 762 kr

Alle biltyper

56 kr - 1 090 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos SICILY BY CAR i Milano i Lombardy på, er i februar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 56 kr per dag. 56 kr per dag er 88 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 454 kr for en leiebil av type Liten hos SICILY BY CAR i Milano. Enda februar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos SICILY BY CAR i Milano, er juni den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juni på leiebiler av typen Liten hos SICILY BY CAR , avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos SICILY BY CAR i Milano i Lombardy på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 88 kr per dag. 88 kr per dag er 81 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 458 kr for en leiebil av type Mellomstor hos SICILY BY CAR i Milano. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos SICILY BY CAR i Milano, er mai den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mai på leiebiler av typen Mellomstor hos SICILY BY CAR , avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos SICILY BY CAR i Milano i Lombardy på, er i august. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 312 kr per dag. 312 kr per dag er 61 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 794 kr for en leiebil av type SUV hos SICILY BY CAR i Milano. Enda august kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos SICILY BY CAR i Milano, er mai den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mai på leiebiler av typen SUV hos SICILY BY CAR , avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Kia Rio Hatchback
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
SICILY BY CAR

735 kr/dag

9 jun.–20 jun.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
SICILY BY CAR

809 kr/dag

29 jun.–6 jul.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
SICILY BY CAR

1 003 kr/dag

9 jun.–20 jun.
Chevrolet Sonic Sedan

SICILY BY CAR sine utleiesteder i Milano

Nedenfor finner du informasjon om SICILY BY CAR sine utleiesteder for leiebiler i Milano, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,7

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

6,3

Value

5,9

Informasjon om leierbiler fra SICILY BY CAR i Milano

SICILY BY CAR ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Milano føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har SICILY BY CAR innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Milano. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos SICILY BY CAR i Milano ligger på i gjennomsnitt 812 kr per dag i juni. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 450 kr per dag hos SICILY BY CAR i denne perioden i Milano. 5 684 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos SICILY BY CAR i juni når du er i Milano.

SICILY BY CAR har 1 utleiested på Milano Linate flyplass. Du finner SICILY BY CAR på følgende adresse(r): Apt Enrico Forlanini - Desk In Terminal.

Ifølge dataene våre er Minibuss den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos SICILY BY CAR når de er på ferie i Milano i juni. Basert på prisene for billeie hos SICILY BY CAR i juni i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Minibuss ligger på 1 585 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 1 432 kr/dag sist juni, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

Det å leie en Standard gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos SICILY BY CAR i Milano. Leie av Standard hos SICILY BY CAR koster i gjennomsnitt 1 441 kr/dag (25 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 21 % av brukerne våre valgt en Standard for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Milano.

SICILY BY CAR har 6 utleiesteder i Milano. Utleiestedet deres på APT Malpensa - Desk in Terminal 1 er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 62% av brukerne våre som så etter leiebil hos SICILY BY CAR i Milano valgt å leie bil via SICILY BY CAR sitt utleiested på APT Malpensa - Desk in Terminal 1.


Leiebiler fra SICILY BY CAR i andre byer i Italia