Leiebiler fra SICILY BY CAR i Milano

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra SICILY BY CAR i Milano

Milano, Milano, Italia
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Milano, Milano, Italia
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra SICILY BY CAR i Milano i Lombardy

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

88 kr - 1 046 kr

Alle biltyper

88 kr - 1 381 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos SICILY BY CAR i Milano i Lombardy på, er i februar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 88 kr per dag. 88 kr per dag er 83 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 508 kr for en leiebil av type Liten hos SICILY BY CAR i Milano. Enda februar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos SICILY BY CAR i Milano, er juni den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juni på leiebiler av typen Liten hos SICILY BY CAR , avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos SICILY BY CAR i Milano i Lombardy på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 99 kr per dag. 99 kr per dag er 87 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 739 kr for en leiebil av type Mellomstor hos SICILY BY CAR i Milano. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos SICILY BY CAR i Milano, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Mellomstor hos SICILY BY CAR , avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos SICILY BY CAR i Milano i Lombardy på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 567 kr per dag. 567 kr per dag er 52 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 170 kr for en leiebil av type SUV hos SICILY BY CAR i Milano. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos SICILY BY CAR i Milano, er juni den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juni på leiebiler av typen SUV hos SICILY BY CAR , avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Kabriolet hos SICILY BY CAR i Milano i Lombardy på, er i mars. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 427 kr per dag. 427 kr per dag er 52 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 888 kr for en leiebil av type Kabriolet hos SICILY BY CAR i Milano. Enda mars kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Kabriolet hos SICILY BY CAR i Milano, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Kabriolet hos SICILY BY CAR , avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Audi A3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
SICILY BY CAR

287 kr/dag

28 jun.–2 jul.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
SICILY BY CAR

316 kr/dag

28 jun.–2 jul.
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
SICILY BY CAR

317 kr/dag

28 jun.–2 jul.
Citroen C2

SICILY BY CAR sine utleiesteder i Milano

Nedenfor finner du informasjon om SICILY BY CAR sine utleiesteder for leiebiler i Milano, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

SICILY BY CAR

7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

5,5

Hentes/Leveres

5,9

Value

5,3

Informasjon om leierbiler fra SICILY BY CAR i Milano

Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos SICILY BY CAR i Milano ligger på i gjennomsnitt 714 kr per dag i juli. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 276 kr per dag hos SICILY BY CAR i denne perioden i Milano. 4 996 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos SICILY BY CAR i juli når du er i Milano.

SICILY BY CAR har 1 utleiested på Milano Linate flyplass. Du finner SICILY BY CAR på følgende adresse(r): Apt Enrico Forlanini - Desk In Terminal.


Leiebiler fra SICILY BY CAR i andre byer i Italia


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.