Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra DRIVUS i Dubai

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra DRIVUS i Dubai

Sjåførens alder: 26–65
on. 19.6.
on. 26.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra DRIVUS i Dubai i Dubai-emiratet

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

196 kr - 258 kr

Alle biltyper

235 kr - 1 861 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos DRIVUS i Dubai i Dubai-emiratet på, er i april. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 196 kr per dag. 196 kr per dag er 14 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 229 kr for en leiebil av type Liten hos DRIVUS i Dubai. Enda april kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos DRIVUS i Dubai, er Desember den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Desember på leiebiler av typen Liten hos DRIVUS, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos DRIVUS i Dubai i Dubai-emiratet på, er i april. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 201 kr per dag. 201 kr per dag er 24 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 263 kr for en leiebil av type Mellomstor hos DRIVUS i Dubai. Enda april kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos DRIVUS i Dubai, er mars den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mars på leiebiler av typen Mellomstor hos DRIVUS, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos DRIVUS i Dubai i Dubai-emiratet på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 258 kr per dag. 258 kr per dag er 25 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 344 kr for en leiebil av type Stor hos DRIVUS i Dubai. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos DRIVUS i Dubai, er mai den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mai på leiebiler av typen Stor hos DRIVUS, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos DRIVUS i Dubai i Dubai-emiratet på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 238 kr per dag. 238 kr per dag er 17 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 288 kr for en leiebil av type SUV hos DRIVUS i Dubai. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos DRIVUS i Dubai, er april den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i april på leiebiler av typen SUV hos DRIVUS, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
DRIVUS

197 kr/dag

21 jun.–28 jun.
Chevrolet Sonic Sedan

DRIVUS sine utleiesteder i Dubai

Nedenfor finner du informasjon om DRIVUS sine utleiesteder for leiebiler i Dubai, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

DRIVUS

24 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra DRIVUS i Dubai

Har DRIVUS et utleiested på Dubai Intl flyplass?

Ja, DRIVUS har 1 utleiested på Dubai Intl flyplass (Dubai International Airport, 67 Airport Rd, Garhoud, Dubai).

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos DRIVUS når man er i Dubai i juli?

Leiebiler av typen Medium er den mest populære å leie hos DRIVUS i Dubai i løpet av juli. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Medium hos DRIVUS 324 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 285 kr per dag i juli.

Hvilken type bil er billigst å leie hos DRIVUS i Dubai?

Det å leie en Medium gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos DRIVUS i Dubai. Leie av Medium hos DRIVUS koster i gjennomsnitt 324 kr/dag (11 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 50 % av brukerne våre valgt en Medium for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Dubai.

Hvor mange bilutleiesteder har DRIVUS i Dubai?

DRIVUS har 25 utleiesteder i Dubai. Ifølge brukerne våre befinner DRIVUS sitt mest populære utleiested i Dubai på følgende adresse: Dubai International Airport, 67 Airport Rd, Garhoud, Dubai. 50 % av brukerne våre som leide bil hos DRIVUS i Dubai i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Dubai fra biler sist?

Priser for biler fra Dubai ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Dubai fra biler?

Fra og med juni 2024, er det 355 tilbydere å velge mellom fra Dubai biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Dubai?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Dubai. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Dubai?

For å leie en bil i Dubai må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Dubai på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
on. 19.6.
12:00
on. 26.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Dubai

Populære leiebiltyper i Dubai