Hoteller i Nicaragua

Finn tilbud på 843 hoteller i Nicaragua

Nicaragua
2. des. — 3. des.2
sø. 3.12.
to. 7.12.

De beste hotellene i Nicaragua

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Nicaragua
Pris
kr128
kr2016
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Nicaragua

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Nicaragua

Pris

280 kr–904 kr

BILLIGSTE BY I NICARAGUAGranada40 % billigereHoteller i Granada er de billigste i Nicaragua med en gjennomsnittspris på kun 280 kr per natt
DYRESTE BY I NICARAGUAPopoyo48 % dyrerePopoyo har de dyreste hotellene i Nicaragua med rom med en gjennomsnittspris på 904 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I NICARAGUAManagua75 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Managua enn noen annen by i Nicaragua

Ting å gjøre i Nicaragua


Hoteller i populære byer i Nicaragua

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Nicaragua, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Nicaragua

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Nicaragua
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
40 %forventet prisnedgang
25 %forventet prisøkning

Pris

611 kr–1 366 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
966 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 544 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Nicaragua

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Nicaragua

Laveste hotellpris

129 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Real Intercontinental Metrocentro Managua, An IHG Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

335
Den rimeligste prisen for et rom i Nicaragua funnet siste 7 dager er 129 kr/natten. Denne prisen fås hos Selina Maderas, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Real Intercontinental Metrocentro Managua, An IHG Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Nicaragua(9/10 rating - basert på 163 anmeldelser).
Det er er 335 hoteller i Nicaragua i nærheten av Managua Augusto C Sandino. El Hotel de Humberto med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Nicaragua

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Nicaragua

Hvilke byer i Nicaragua er det best å bo i?

Nicaragua har blitt et populært reisemål de siste årene. Folk fra hele verden reiser til Nicaragua for ferier og business. Hvis du planlegger å reise til Nicaragua for en ferie, bør du bo i byene Managua, Leon eller Masaya. Billige hoteller i Nicaragua finnes overalt i byene for å sikre praktisk overnatting. Kollektivtransportsystemet i Managua gjør det enkelt for lokalbefolkningen og besøkende å bevege seg rundt. I tillegg er trafikkreglene enkle. Dette betyr at du enkelt kan leie en bil og kjøre selv når du besøker ulike severdigheter i byen du bor i. For en tilfredsstillende opplevelse i Nicaragua, bør du bo på beleilig plasserte hoteller som The Real Intercontinental at Managua.

Hva er de beste tingene å gjøre i Nicaragua?

Enten du foretrekker innendørsaktiviteter eller trives best utendørs, er det mange attraksjoner og steder du kan besøke i Nicaragua som vil fange oppmerksomheten din. En populær attraksjon er vulkanen Masaya Volcano. Besøkende får tilgang til denne aktive vulkanen fra Managua, hvor de fleste turer er planlagt. Du kan velge å bli fløyet opp i fly eller kjøre opp til kanten av det rykende Santiago-krateret for eksotisk utsikt over den boblende lavaen. Kostnaden for turen til Masaya Volcano avhenger av hvilken type reise du velger. Det betales imidlertid ingen avgifter for å gå opp i fjellet. Masaya-vulkanen er populær gjennom hele året, bortsett fra mellom februar og mars når regnet gjør veiene usikre. Pearl Cays er en annen populær attraksjon i Nicaragua. Denne samlingen av 12 små øyer gir et perfekt miljø for avslapning. Pearl Cays-øyene er populære hele året siden temperaturen i Nicaragua er gunstig året rundt. Å være på øyene er gratis, men besøkende må betale for transport på båt til og fra øyene. Guidede turer på øyene kan koste ekstra. Flere hoteller i Nicaragua, som Sky Granada, tilbyr turer til gjestene sine.

Hvilke byer i Nicaragua har det beste utelivet?

For å få et fullstendig bilde av hva Nicaragua kan tilby mens du er på ferie, bør du oppleve nattelivet. Denne kulturelt varierte byen har varierte kveldsaktiviteter som turister kan delta i. Mens du er i Managua, er det mange restauranter og andre underholdningssteder som folk kan besøke. Restaurant Don Candido er en populær restaurant i Managua som du kan besøke for lokalt tilberedte måltider som nacatamales. Ruben Dario National Theatre er et av de mest populære utestedene for besøkende. Både skuespill og musikalske forestillinger arrangeres i dette teatret fra tid til annen. Beleilig plasserte Nicaragua-hoteller som Hotel Roca Del Cumbre gir deg en komfortabel opplevelse i byen på kveldstid. En kveldstur i landsbyene langs innsjøen gir turister en unik opplevelse av nicaraguansk kultur. Tradisjonelle feiringer som er åpne for utlendinger holdes ofte i disse landsbyene.

Hvilke byer i Nicaragua har mest historie og kunst?

Nicaragua er et land med en interessant historie. En del av historien vises i form av kunststykker på museer. Et av stedene der du kan lære om landets historie er på National Palace of Culture i Managua. Denne ikoniske bygningen huser nasjonalmuseet og det nasjonale biblioteket som inneholder et bredt spekter av historisk lesestoff. Ruinene av Leon Viejo, som ligger i Puerto Momotombo, er et betydelig historisk sted i Nicaragua. Ruinene skildrer livsstilen til de første spanske bosetterne i Nicaragua. Disse historiske stedene er vanligvis åpne hele året, men kun på dagtid. Besøkende betaler en liten inngangsavgift til lokale myndigheter når de besøker stedene. Hoteller som Pandora Hostel har gunstig beliggenhet hvis du vil besøke historiske steder og kunstsentre.

Når er det billigst å besøke Nicaragua?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Nicaragua er februar. I gjennomsnitt koster det kun 850 kr per natt i februar. Den dyreste måneden for overnattinger i Nicaragua er juli.

Hvor i Nicaragua velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Managua oftere enn noen annen by når de reiser til Nicaragua.

Hvilken by i Nicaragua har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i San Juan del Sur vil koste deg mer enn i andre byer i Nicaragua. Du kan forvente deg å betale 463 kr per natt – en pris som er ca. 36 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i Nicaragua har de billigste hotellrommene?

Den billigste byen i å bo når du besøker Nicaragua er León. Med en gjennomsnittspris på 106 kr per natt, er León ca. 66 % billigere enn andre byer i Nicaragua.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Nicaragua fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 2 387 tilbydere å velge mellom fra Nicaragua hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Nicaragua fra hoteller sist?

Priser for Nicaragua fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Nicaragua

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Nicaragua

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Nicaragua gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Nicaragua og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Nicaragua?

Når alle alternativene for overnatting i Nicaragua er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Nicaragua på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.