Bestill fly med JetSMART Peru

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 12.2.
sø. 19.2.

Korte fakta om JetSMART Peru

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med JetSMART Peru

Billigste rute

145 kr

Mest populære ruten

TRU til LIM

Korteste flyreise

1t 00m

Lengste flyreise

1t 59m
Den billigste ruten med JetSMART Peru er fra Trujillo til Lima J Chavez Intl for 145 kr
Å fly fra Trujillo til Lima J Chavez Intl er for øyeblikket den mest populære ruten med JetSMART Peru
Den raskeste flyruten med JetSMART Peru er 1t 00m fra Arequipa (AQP) til Cuzco (CUZ)
Den lengste JetSMART Peru flyruten er 1t 59m fra Trujillo (TRU) til Arequipa (AQP)

Vurderinger av JetSMART Peru

8,3
Veldig braBasert på 6 bekreftede gjestevurderinger
5,0Mat
8,3Gjennomsnittlig
7,0Komfort
8,3Ombordstigningen
5,6Underholdning
8,0Besetningen


Informasjon om flyvninger med JetSMART Peru

Flyvninger med Skyways Express har sin egen lavpriskalender, der du kan få gode priser på reisen din. Utover dette har ikke Skyways Express et lojalitetsprogram der du kan spare opp poeng. Det som svenske Skyways Express spesialiserer seg på, er å ha flyvninger mellom små flyplasser og å samarbeide med andre transportselskaper og hoteller. Dette gjør Skyways Express til et unikt flyselskap som sørger for at det ikke skal bety så mye hvor du bor eller skal i Sverige – du skal enkelt komme deg dit ved hjelp av deres flyvninger. Du kan velge mellom forskjellige billettyper, og de aktuelle er: Skyways Klick, Skyways Enkel, Skyways Enkel Plus og Sista Minuten Ungdom til deg som er mellom 12 og 25 år.

Maksimal vekt på innsjekket bagasje når du skal bestille Skyway Express er 20 kilo, men om du jobber i et selskap som har en bedriftsavtale kan du få lov til å ha med deg innsjekket bagasje på inntil 30 kilo. Har du med deg mer bagasje som du vil sjekke inn må du betale for overvekten. Selskapet håndterer ikke bagasje som veier over 50 kilo per kolli. Maksimal vekt for håndbagasje er fem kilo.

Du kan ta med kjæledyr på alle Skyways Express-flyvninger, men du må alltid avtale dette på forhånd. Du kan ta med kjæledyret i lasterommet eller i kabinen, og du må sørge for at kjæledyret er i et forsvarlig bur med tilstrekkelig ventilasjon. Ønsker du å reise med kjæledyret ditt må du regne med å betale litt ekstra. Bare katter og hunder kan bli med inn i kabinen, og da som håndbagasje. Dette betyr at du ikke kan ta med annen handbagasje inn i kabinen dersom du tar med deg kjæledyret her. Myke vesker ment for transport er godkjent som bur for kjæledyret ditt i kabinen. Husk bare å alltid avtale reising med kjæledyr direkte med Skyways Express på forhånd.

oNei, JetSMART Peru flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med JetSMART Peru kan du bestille fra Iquitos C F Secada, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med Star Peru istedenfor.

Lima J Chavez Intl, Cuzco Velazco Astete, og Arequipa Rodriguez Ballon er de mest populære flyplassene JetSMART Peru bruker gjennom året.

Du kan sjekke flystatus hos JetSMART Peru ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos JetSMART Peru i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe JetSMART Peru på +56 2 27 31 8787 eller besøke hjemmesiden deres jetsmart.com.

Den rimeligste innenlandsreisen med JetSMART Peru er fra Trujillo til Lima J Chavez Intl. Denne koster 341 kr per billett og har 0 stops. For kun 145 kr per billett og med 0 stops, er den rimeligste enveisreisen med JetSMART Peru på flyvninger fra Trujillo til Lima J Chavez Intl.


JetSMART Peru - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for JetSMART Peru
on. 2/8