Bestill fly med ASKY

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
ma. 11.12.
ma. 18.12.

Korte fakta om ASKY

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med ASKY

Den billigste ruten

1 218 kr

Den mest populære ruten

RAI til DSS

Den korteste flyreisen

0t 50m

Den lengste flyreisen

4t 30m
Den billigste ruten med ASKY flyr fra Praia Nelson Mandela til Dakar Blaise Diagne for 1 218 kr
Å fly fra Praia Nelson Mandela til Dakar Blaise Diagne er for øyeblikket den mest populære ASKY ruten
Den raskeste flyruten med ASKY er 0t 50m fra Brazzaville (BZV) til Kinshasa (FIH)
Den lengste ASKY flyruten er 4t 30m fra Johannesburg (JNB) til Kinshasa (FIH)

Vurderinger av ASKY

7,5
BraBasert på 64 bekreftede gjestevurderinger
6,5Underholdning
7,6Komfort
7,7Besetningen
7,3Mat
7,6Ombordstigningen


Informasjon om flyvninger med ASKY

Hva er lojalitetsprogrammet for ASKY Airlines?

Hvis du er blant passasjerer som flyr ofte til destinasjoner i Vest- og Sentral-Afrika kan du nyte godt av ASKY Airlines sitt lojalitets- og fordelsprogram, ASKY Club. Programmet har flere nivåer, fra Brown til Black, Silver og Gold, som gir forskjellige fordeler avhengig av poengene du har samlet opp. Det kan være tjenester som ekstra bagasje, prioritert innsjekking, oppgraderinger, tilgang til lounge og andre ekstra tilbud som gjør reisen mer behagelig. Det er enkelt å melde seg inn i ASKY Club, og det vil helt klart lønne seg hvis du flyr ofte.

Hvor mye bagasje kan jeg reise med når jeg flyr med ASKY Airlines?

På ASKY Airlines sine flyvninger er det forskjell på hvor mye bagasje du kan ta med deg avhengig av hvilken type billett du har kjøpt. Når du er medlem i lojalitetsprogrammet ASKY Club og har steget i nivå, kan du også ha med ekstra bagasje. Alle passasjerer på en ASKY Airlines-flyvning, enten i business- eller økonomiklasse, får ta med håndbagasje som ikke må overstige 55 x 25 x 40 centimeter. Maksimal vekt på håndbagasjen er 10 kilo på business class og syv kilo på økonomiklasse. For bagasje som sjekkes inn er det 90 x 53 centimeter som er maksmål, og igjen er det ulik maksvekt avhengig av billettklasse og nivå i ASKY Club. På business class får du 40 kilo, økonomiklasse 30 kilo. Foreldre som reiser med spedbarn, som ikke trenger eget sete, får et ekstra bagasjetillegg på 10 kilo. I tillegg har foreldre lov til å ta med en sammenleggbar barnevogn, en reiseseng eller et babysete. Husk at større barn, med eget sete, behandles som vanlige passasjerer.

Kan jeg fly med kjæledyr når jeg reiser med ASKY Airlines?

Det er tillatt å ta med seg kjæledyr på ASKY Airlines. Du må kontakte et ASKY-kontor eller reisebyrået ditt minst 48 timer før avgang for å avklare transportvilkår og formaliteter, som vaksinasjoner og karantene. Sørg for å ha reisedokumenter for dyret ditt klart før avreise, og merk deg at særlige transportvilkår gjelder for enkelte hunderaser. Alt dette ordnes opp i når du har bestilt din flyvning med ASKY Airlines. Ta kontakt med flyselskapet i god tid før avreise.

Flyr ASKY fra Oslo Gardermoen?

oNei, ASKY flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med ASKY kan du bestille fra Dublin, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med Aer Lingus istedenfor.

Hvilke flyplasser er det mest populære, som ASKY opererer fra?

Lome, Dakar Blaise Diagne, og Kinshasa N'Djili er de mest populære flyplassene ASKY bruker gjennom året.

Hvordan sjekker jeg status på flyvning hos ASKY?

Du kan sjekke flystatus hos ASKY ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos ASKY i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe ASKY på +228 22 23 05 00 eller besøke hjemmesiden deres flyasky.com.

Hvilken utenlandsreise med ASKY er billigst?

Flyvninger fra Praia Nelson Mandela til Dakar Blaise Diagne er den minst kostbare tur/retur-reisen utenlands vi klarte finne å fra ASKY. Denne flyvningen har 0 stops og koster 3 426 kr billetten. ASKY tilbyr enveisbilletter utenlands, og den rimeligste ligger på 1 218 kr. Denne flyvningen går fra Praia Nelson Mandela til Dakar Blaise Diagne og har 0 stops.


ASKY - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for ASKY
on. 12/6

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.