Bestill fly med ASKY

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Korte fakta om ASKY

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med ASKY

Billigste rute

1 083 kr

Mest populære ruten

RAI til DSS

Korteste flyvning

1t 00m

Lengste flyvning

1t 35m
Den billigste ruten med ASKY er fra Praia Nelson Mandela til Dakar Blaise Diagne for 1 083 kr
Å fly fra Praia Nelson Mandela til Dakar Blaise Diagne er for øyeblikket den mest populære ruten med ASKY
Den raskeste flyruten med ASKY er 1t 00m fra Dakar (DSS) til Bissau (OXB)
Den lengste ASKY flyruten er 1t 35m fra Abidjan (ABJ) til Lome (LFW)

Vurderinger av ASKY

7,0
BraBasert på 32 bekreftede gjestevurderinger
5,9Underholdning
7,1Besetningen
7,0Gjennomsnittlig
7,1Ombordstigningen
7,1Komfort
6,7Mat

Sorter etter:
Dato

Informasjon om flyvninger med ASKY

Hvis du er blant passasjerer som flyr ofte til destinasjoner i Vest- og Sentral-Afrika kan du nyte godt av ASKY Airlines sitt lojalitets- og fordelsprogram, ASKY Club. Programmet har flere nivåer, fra Brown til Black, Silver og Gold, som gir forskjellige fordeler avhengig av poengene du har samlet opp. Det kan være tjenester som ekstra bagasje, prioritert innsjekking, oppgraderinger, tilgang til lounge og andre ekstra tilbud som gjør reisen mer behagelig. Det er enkelt å melde seg inn i ASKY Club, og det vil helt klart lønne seg hvis du flyr ofte.

På ASKY Airlines sine flyvninger er det forskjell på hvor mye bagasje du kan ta med deg avhengig av hvilken type billett du har kjøpt. Når du er medlem i lojalitetsprogrammet ASKY Club og har steget i nivå, kan du også ha med ekstra bagasje. Alle passasjerer på en ASKY Airlines-flyvning, enten i business- eller økonomiklasse, får ta med håndbagasje som ikke må overstige 55 x 25 x 40 centimeter. Maksimal vekt på håndbagasjen er 10 kilo på business class og syv kilo på økonomiklasse. For bagasje som sjekkes inn er det 90 x 53 centimeter som er maksmål, og igjen er det ulik maksvekt avhengig av billettklasse og nivå i ASKY Club. På business class får du 40 kilo, økonomiklasse 30 kilo. Foreldre som reiser med spedbarn, som ikke trenger eget sete, får et ekstra bagasjetillegg på 10 kilo. I tillegg har foreldre lov til å ta med en sammenleggbar barnevogn, en reiseseng eller et babysete. Husk at større barn, med eget sete, behandles som vanlige passasjerer.

Det er tillatt å ta med seg kjæledyr på ASKY Airlines. Du må kontakte et ASKY-kontor eller reisebyrået ditt minst 48 timer før avgang for å avklare transportvilkår og formaliteter, som vaksinasjoner og karantene. Sørg for å ha reisedokumenter for dyret ditt klart før avreise, og merk deg at særlige transportvilkår gjelder for enkelte hunderaser. Alt dette ordnes opp i når du har bestilt din flyvning med ASKY Airlines. Ta kontakt med flyselskapet i god tid før avreise.

oNei, ASKY flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med ASKY kan du bestille fra Dublin, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med Aer Lingus istedenfor.

Lome, Accra Kotoka, og Lagos Murtala Muhammed er de mest populære flyplassene ASKY bruker gjennom året.

Du kan sjekke flystatus hos ASKY ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos ASKY i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe ASKY på +228 22 23 05 00 eller besøke hjemmesiden deres flyasky.com.

Flyvninger fra Banjul Yundum Intl til Freetown Lungi Intl er den minst kostbare tur/retur-reisen utenlands vi klarte finne å fra ASKY. Denne flyvningen har 0 stops og koster 2 789 kr billetten. ASKY tilbyr enveisbilletter utenlands, og den rimeligste ligger på 1 083 kr. Denne flyvningen går fra Praia Nelson Mandela til Dakar Blaise Diagne og har 0 stops.


ASKY - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for ASKY
to. 11/24