Leiebiler fra Sixt i Wien

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Wien

Wien, Østerrike
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Wien, Østerrike
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Sixt sine utleiesteder i Wien

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Wien, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

6,6

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Wien

 • Er det trygt å leie en bil hos Sixt i Wien under COVID-19-pandemien?

  Sixt ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Wien føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Sixt innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Wien. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Sixt i Wien i oktober?

  I oktober kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 1 499 kr per dag for å leie en bil hos Sixt i Wien. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Wien hos Sixt, var 421 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Sixt i Wien koste i gjennomsnitt 10 492 kr i oktober. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Sixt et utleiested på Wien Vienna Intl flyplass?

  Ja, Sixt har 1 utleiested på Wien Vienna Intl flyplass (Mietwagenzentrum, Objekt 134).

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Wien i oktober?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Kabriolet hos Sixt hvis du trenger en leiebil i Wien i oktober. Når du leier biler av typen Kabriolet i oktober, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 421 kr per dag, og helt nede i 421 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Sixt – kjøretøy av typen Kabriolet er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Wien?

  Sixt drifter for øyebliket 6 utleiesteder i Wien. Det mest populære utleiestedet Sixt har i Wien, befinner seg på Mietwagenzentrum, Objekt 134. I løpet av de 12 siste månedene har 47 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Sixt i Wien valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Mietwagenzentrum, Objekt 134 i løpet av det siste året.


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Wien

Finner du ikke det du ser etter fra Sixt? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Wien