Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Sixt i København

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i København

Sjåførens alder: 26–65
fr. 28.6.
fr. 5.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Sixt i København i Capital Region

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

486 kr - 981 kr

Alle biltyper

562 kr - 1 256 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Sixt i København i Capital Region på, er i juli. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 486 kr per dag. 486 kr per dag er 30 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 690 kr for en leiebil av type Liten hos Sixt i København. Enda juli kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Sixt i København, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Liten hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i København i Capital Region på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 588 kr per dag. 588 kr per dag er 25 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 788 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Sixt i København. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i København, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Mellomstor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Sixt i København i Capital Region på, er i august. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 746 kr per dag. 746 kr per dag er 19 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 923 kr for en leiebil av type Stor hos Sixt i København. Enda august kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Sixt i København, er mars den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mars på leiebiler av typen Stor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Sixt i København i Capital Region på, er i februar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 626 kr per dag. 626 kr per dag er 20 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 786 kr for en leiebil av type SUV hos Sixt i København. Enda februar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Sixt i København, er juni den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juni på leiebiler av typen SUV hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Luksus hos Sixt i København i Capital Region på, er i august. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 746 kr per dag. 746 kr per dag er 19 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 923 kr for en leiebil av type Luksus hos Sixt i København. Enda august kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Luksus hos Sixt i København, er mars den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mars på leiebiler av typen Luksus hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Sixt

645 kr/dag

2 aug.–9 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Renault Captur
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Sixt

820 kr/dag

9 jul.–14 jul.
Renault Captur
Ford Focus
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Sixt

842 kr/dag

9 jul.–14 jul.
Ford Focus

Sixt sine utleiesteder i København

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i København, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,4

Value

6,8

Informasjon om leierbiler fra Sixt i København

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Sixt i København i juli?

Leie av bil i København hos Sixt i juli koster i gjennomsnitt 1 232 kr per dag. Sist juli fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 921 kr per dag hos Sixt, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i København i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 8 622 kr for en leiebil fra Sixt.

Har Sixt et utleiested på København Kastrup Copenhagen flyplass?

Ja, Sixt har 1 utleiested på København Kastrup Copenhagen flyplass som som er å finne på følgende adresse: Lufthavnsboulevarden 5.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i København i juli?

Leiebiler av typen Kompakt er den mest populære å leie hos Sixt i København i løpet av juli. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Kompakt hos Sixt 1 232 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 1 232 kr per dag i juli.

Når oppdaterte momondo sist prisene for København fra biler sist?

Priser for København fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for København fra biler?

Fra og med juni 2024, er det 31 tilbydere å velge mellom fra København biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i København?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert København. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i København?

For å leie en bil i København må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til København på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 28.6.
12:00
fr. 5.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i København

Populære leiebiltyper i København