Leiebiler fra Sixt i Hamburg

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Hamburg

Hamburg, Tyskland
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Hamburg, Tyskland
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Sixt i Hamburg i Hamburg

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

328 kr - 635 kr

Alle biltyper

328 kr - 581 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i Hamburg i Hamburg på, er i Desember. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 328 kr per dag. 328 kr per dag er 31 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 478 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Sixt i Hamburg. Enda Desember kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i Hamburg, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Mellomstor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Sixt sine utleiesteder i Hamburg

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Hamburg, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Hamburg

 • Er det trygt å leie en bil hos Sixt i Hamburg under COVID-19-pandemien?

  Sixt ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Hamburg føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Sixt innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Hamburg. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Sixt i Hamburg i oktober?

  Leie av bil i Hamburg hos Sixt i oktober koster i gjennomsnitt 520 kr per dag. Sist oktober fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 326 kr per dag hos Sixt, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Hamburg i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 3 640 kr for en leiebil fra Sixt.

 • Har Sixt et utleiested på Hamburg flyplass?

  Ja, Sixt har 1 utleiested på Hamburg flyplass (Flughafenstr. 1/Terminal 2).

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Hamburg i oktober?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Kabriolet hos Sixt hvis du trenger en leiebil i Hamburg i oktober. Når du leier biler av typen Kabriolet i oktober, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 549 kr per dag, og helt nede i 450 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Sixt – kjøretøy av typen Kabriolet er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Hamburg?

  Sixt har 16 utleiesteder i Hamburg. Ifølge brukerne våre befinner Sixt sitt mest populære utleiested i Hamburg på følgende adresse: Millerntorplatz 1. 27 % av brukerne våre som leide bil hos Sixt i Hamburg i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.


Leiebiler fra Sixt i andre byer i Tyskland

Finn tilbud på leiebiler hos Sixt i andre populære byer i Tyskland, f.eks. Munchen, Berlin og Frankfurt am Main