Leiebiler fra Sixt i Amsterdam

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Amsterdam

Amsterdam, Nederland
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Amsterdam, Nederland
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Sixt i Amsterdam i Nord-Holland

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

335 kr - 647 kr

Alle biltyper

605 kr - 1 416 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Sixt i Amsterdam i Nord-Holland på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 335 kr per dag. 335 kr per dag er 37 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 532 kr for en leiebil av type Liten hos Sixt i Amsterdam. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Sixt i Amsterdam, er Januar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Januar på leiebiler av typen Liten hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i Amsterdam i Nord-Holland på, er i juli. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 504 kr per dag. 504 kr per dag er 25 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 668 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Sixt i Amsterdam. Enda juli kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i Amsterdam, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Mellomstor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Sixt i Amsterdam i Nord-Holland på, er i juli. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 661 kr per dag. 661 kr per dag er 27 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 904 kr for en leiebil av type Stor hos Sixt i Amsterdam. Enda juli kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Sixt i Amsterdam, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen Stor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Sixt sine utleiesteder i Amsterdam

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Amsterdam, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

7,8

Henting/levering

7,7

Valuta for pengene

7,3

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Amsterdam

 • Er det trygt å leie en bil hos Sixt i Amsterdam under COVID-19-pandemien?

  Sixt ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Amsterdam føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Sixt innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Amsterdam. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Sixt i Amsterdam i Januar?

  Leie av bil i Amsterdam hos Sixt i Januar koster i gjennomsnitt 578 kr per dag. Sist Januar fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 297 kr per dag hos Sixt, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Amsterdam i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 4 048 kr for en leiebil fra Sixt.

 • Har Sixt et utleiested på Amsterdam Schiphol flyplass?

  Ja, Sixt har 1 utleiested på Amsterdam Schiphol flyplass som som er å finne på følgende adresse: Schiphol Plaza Aankomstpass.22.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Amsterdam i Januar?

  Ifølge dataene våre er SUV den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Sixt når de er på ferie i Amsterdam i Januar. Basert på prisene for billeie hos Sixt i Januar i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen SUV ligger på 667 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 368 kr/dag sist Januar, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Sixt i Amsterdam?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Sixt, bør du vurdere å leie en Kompakt – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Amsterdam. Leie av Kompakt hos Sixt koster i gjennomsnitt 415 kr per dag, noe som er 42 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 17 % av brukerne våre valgt å leie en Kompakt hos Sixt for å spare penger på reisen sin til Amsterdam.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Amsterdam?

  Sixt drifter for øyebliket 6 utleiesteder i Amsterdam. Det mest populære utleiestedet Sixt har i Amsterdam, befinner seg på Schiphol Plaza Aankomstpass.22. I løpet av de 12 siste månedene har 63 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Sixt i Amsterdam valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Schiphol Plaza Aankomstpass.22 i løpet av det siste året.


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Amsterdam

Finner du ikke det du ser etter fra Sixt? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Amsterdam