Leiebiler fra MEXRENTACAR i Medellín

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra MEXRENTACAR i Medellín

Medellín, Colombia
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Medellín, Colombia
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

MEXRENTACAR sine utleiesteder i Medellín

Nedenfor finner du informasjon om MEXRENTACAR sine utleiesteder for leiebiler i Medellín, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra MEXRENTACAR i Medellín

  • Er det trygt å leie en bil hos MEXRENTACAR i Medellín under COVID-19-pandemien?

    MEXRENTACAR ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Medellín føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har MEXRENTACAR innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Medellín. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

  • Har MEXRENTACAR et utleiested på Medellín J M Cordova flyplass?

    Det finnes 1 utleiested på Medellín J M Cordova flyplass. Adressen til dette MEXRENTACAR -utleiestedet, er Jose Maria Cordova International Airport.

  • Hvor mange bilutleiesteder har MEXRENTACAR i Medellín?

    MEXRENTACAR drifter for øyebliket 4 utleiesteder i Medellín. Det mest populære utleiestedet MEXRENTACAR har i Medellín, befinner seg på Jose Maria Cordova International Airport. I løpet av de 12 siste månedene har 65 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos MEXRENTACAR i Medellín valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Jose Maria Cordova International Airport i løpet av det siste året.