Leiebiler fra GREEN MOTION i Riga

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra GREEN MOTION i Riga

Riga, Latvia
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
Riga, Latvia
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

GREEN MOTION sine utleiesteder i Riga

Nedenfor finner du informasjon om GREEN MOTION sine utleiesteder for leiebiler i Riga, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra GREEN MOTION i Riga

 • Er det trygt å leie en bil hos GREEN MOTION i Riga under COVID-19-pandemien?

  GREEN MOTION ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Riga føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har GREEN MOTION innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Riga. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos GREEN MOTION i Riga i November?

  361 kr per dag (eller 2 528 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos GREEN MOTION i Riga i November ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i November for en leiebil hos GREEN MOTION , kostet 163 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos GREEN MOTION på denne tiden av året, samt når du bestiller.

 • Har GREEN MOTION et utleiested på Riga Intl flyplass?

  Ja, GREEN MOTION har 1 utleiested på Riga Intl flyplass som som er å finne på følgende adresse: Dzirnieka Lela.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos GREEN MOTION når man er i Riga i November?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Kompakt hos GREEN MOTION hvis du trenger en leiebil i Riga i November. Når du leier biler av typen Kompakt i November, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 228 kr per dag, og helt nede i 78 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos GREEN MOTION – kjøretøy av typen Kompakt er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos GREEN MOTION i Riga?

  Den billigste biltypen som GREEN MOTION tilbyr i Riga, er Kompakt som har en gjennomsnittspris pris på 228 kr per dag. 228 kr per dag er 33 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos GREEN MOTION , så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 50 % av momondo-brukere som leide en leiebil i Riga hos GREEN MOTION , valgte Kompakt på bakgrunn av pengene de kunne spare.

 • Hvor mange bilutleiesteder har GREEN MOTION i Riga?

  GREEN MOTION har 6 utleiesteder i Riga. Ifølge brukerne våre befinner GREEN MOTION sitt mest populære utleiested i Riga på følgende adresse: Dzirnieka Lela. 94 % av brukerne våre som leide bil hos GREEN MOTION i Riga i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.