Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra CIRCULAR i Istanbul

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra CIRCULAR i Istanbul

Sjåførens alder: 26–65
週三 19.6.
週三 26.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra CIRCULAR i Istanbul i Istanbul (provins)

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

159 kr - 576 kr

Alle biltyper

159 kr - 1 720 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos CIRCULAR i Istanbul i Istanbul (provins) på, er i Desember. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 159 kr per dag. 159 kr per dag er 53 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 338 kr for en leiebil av type Liten hos CIRCULAR i Istanbul. Enda Desember kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos CIRCULAR i Istanbul, er april den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i april på leiebiler av typen Liten hos CIRCULAR , avhengig av hvilken dag du bestiller på.


CIRCULAR sine utleiesteder i Istanbul

Nedenfor finner du informasjon om CIRCULAR sine utleiesteder for leiebiler i Istanbul, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

CIRCULAR

10 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra CIRCULAR i Istanbul

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos CIRCULAR i Istanbul i juli?

Leie av bil i Istanbul i juli hos CIRCULAR , koster i gjennomsnitt 268 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 213 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos CIRCULAR for 1 uke i Istanbul, kan du forvente deg ukespriser på ca. 1 873 kr i juli. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos CIRCULAR når man er i Istanbul i juli?

Leiebiler av typen Økonomi er den mest populære å leie hos CIRCULAR i Istanbul i løpet av juli. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Økonomi hos CIRCULAR 321 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 213 kr per dag i juli.

Hvilken type bil er billigst å leie hos CIRCULAR i Istanbul?

Den billigste biltypen som CIRCULAR tilbyr i Istanbul, er Økonomi som har en gjennomsnittspris pris på 321 kr per dag. 321 kr per dag er 38 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos CIRCULAR , så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 62 % av momondo-brukere som leide en leiebil i Istanbul hos CIRCULAR , valgte Økonomi på bakgrunn av pengene de kunne spare.

Hvor mange bilutleiesteder har CIRCULAR i Istanbul?

CIRCULAR har 10 utleiesteder i Istanbul. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Ataturk Airport International Arrivals Hall (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 56 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos CIRCULAR i Istanbul benyttet seg av utleiesedet med adressen Ataturk Airport International Arrivals Hall.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Istanbul fra biler sist?

Priser for Istanbul fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Istanbul fra biler?

Antall tilbydere fraIstanbul biler er 529 fra og med juni 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Istanbul?

Blant forskjellige land, inkludert Istanbul, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Istanbul?

For å leie en bil i Istanbul må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Istanbul på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
週三 19.6.
12:00
週三 26.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Istanbul

Populære leiebiltyper i Istanbul