Leiebiler fra Budget i Kyiv

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Kyiv

Kyiv, Ukraina
3. feb. — 10. feb.
Samme leveringssted
Kyiv, Ukraina
to. 3.2.
12:00
to. 10.2.
12:00
Sjåførens alder:

Budget sine utleiesteder i Kyiv

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Kyiv, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,7

Value

5,5

Informasjon om leierbiler fra Budget i Kyiv

 • Er det trygt å leie en bil hos Budget i Kyiv under COVID-19-pandemien?

  Hvert av Budget sine utleiesteder i Kyiv har prosedyrer for forbedte renhold under COVID-19-pandemien for å sikre tryggheten til kundene sine og de ansatte. Disse ekstra tiltakene inkluderer desinfisering ofte brørte områder som innsiden og utsiden av biler samt hente- og leveringsområder. Budget har også innført ekstra sikkerhetstrinn, deriblant:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Har Budget et utleiested på Kyiv Zhulhany flyplass?

  Ja, Budget har 1 utleiested på Kyiv Zhulhany flyplass (Airport Zhulyany).

 • Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Kyiv?

  Ja, du kan avbestille din Budget leiebilreservasjon hos Kyiv uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Budget og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Kyiv i februar?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Økonomi hos Budget hvis du trenger en leiebil i Kyiv i februar. Når du leier biler av typen Økonomi i februar, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 254 kr per dag, og helt nede i 209 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Budget – kjøretøy av typen Økonomi er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i Kyiv?

  Det å leie en Økonomi gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos Budget i Kyiv. Leie av Økonomi hos Budget koster i gjennomsnitt 254 kr/dag (25 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 60 % av brukerne våre valgt en Økonomi for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Kyiv.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Kyiv?

  Budget drifter for øyebliket 7 utleiesteder i Kyiv. Det mest populære utleiestedet Budget har i Kyiv, befinner seg på Boryspil Airport Terminal D. I løpet av de 12 siste månedene har 39 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Budget i Kyiv valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Boryspil Airport Terminal D i løpet av det siste året.