Hotelltilbud Jomfruøyene (US)

Hoteller i Jomfruøyene (US)

Finn de beste tilbudene på 2 514 hotels i Jomfruøyene (US)

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Jomfruøyene (US)

Leter du etter en by å besøke i Jomfruøyene (US)? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
1 710 kr - 2 676 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I JOMFRUØYENE (US) Christiansted 19 % billigere Hoteller i Christiansted er de billigste i Jomfruøyene (US) med en gjennomsnittspris på kun 1 709 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I JOMFRUØYENE (US) Saint Johns nasjonalpark 27 % dyrere Saint Johns nasjonalpark har de dyreste hotellene i Jomfruøyene (US) med rom som har en gjennomsnittspris på 2 676 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I JOMFRUØYENE (US) Saint Thomas Island 53 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Saint Thomas Island enn noen annen by i Jomfruøyene (US)

Populære byer i Jomfruøyene (US)

Bestill et av de beste tilbudene Jomfruøyene (US) som tilbys på disse populære stedene
Hoteller i Saint Johns nasjonalpark
Søk etter hotelltilbud i Saint Johns nasjonalpark

Jomfruøyene (US) reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Jomfruøyene (US)

Når er det billigst å besøke Jomfruøyene (US)?

Reiser til Jomfruøyene (US) i oktober vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 1 914 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i Desember, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Hvor i Jomfruøyene (US) velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Jomfruøyene (US), viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Saint Thomas Island oftere enn andre byer.

Hvilken by i Jomfruøyene (US) har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Jomfruøyene (US), kommer det ikke som noen overraskelse at Saint Johns nasjonalpark har de dyreste hotellrommene med en pris på 2 676 kr per natt – 27 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Jomfruøyene (US) har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Jomfruøyene (US) på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Saint Thomas Island som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 67 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Saint Thomas Island normalt på 1 054 kr per natt.


Oppdag disse regionene i Jomfruøyene (US)

Finn det perfekte området i Jomfruøyene (US) for den neste reisen din
Hotelltilbud Jomfruøyene (US)