Hoteller i Jomfruøyene (US)

Finn tilbud på 119 hoteller i Jomfruøyene (US)

Jomfruøyene (US)
23. sep. — 24. sep.2
sø. 24.9.
to. 28.9.

De beste hotellene i Jomfruøyene (US)

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Jomfruøyene (US)
Pris
kr1543
kr7804
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Jomfruøyene (US)

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Jomfruøyene (US)

Pris

2 219 kr–3 863 kr

BILLIGSTE BY I JOMFRUØYENE (US)Christiansted20 % billigereHoteller i Christiansted er de billigste i Jomfruøyene (US) med en gjennomsnittspris på kun 2 219 kr per natt
DYRESTE BY I JOMFRUØYENE (US)Cruz Bay28 % dyrereCruz Bay har de dyreste hotellene i Jomfruøyene (US) med rom med en gjennomsnittspris på 3 863 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I JOMFRUØYENE (US)Saint Thomas Island78 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Saint Thomas Island enn noen annen by i Jomfruøyene (US)

Ting å gjøre i Jomfruøyene (US)


Hoteller i populære byer i Jomfruøyene (US)

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Jomfruøyene (US), i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Jomfruøyene (US)

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Jomfruøyene (US)
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
27 %forventet prisnedgang
26 %forventet prisøkning

Pris

4 700 kr–8 658 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
5 089 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
6 389 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Jomfruøyene (US)

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Jomfruøyene (US)

Laveste hotellpris

950 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Ritz-Carlton St Thomas

Hoteller i nærheten av flyplassen

2029
Den rimeligste prisen for et rom i Jomfruøyene (US) funnet siste 7 dager er 950 kr/natten. Denne prisen fås hos Bunker Hill Hotel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Ritz-Carlton St Thomas, det mest populære 5-stjerners hotellet i Jomfruøyene (US)(8,5/10 rating - basert på 84 anmeldelser).
Det er er 2 029 hoteller i Jomfruøyene (US) i nærheten av Saint Thomas Island Cyril E King. Lindbergh Bay Hotel and Villas med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Jomfruøyene (US)

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Jomfruøyene (US)

Hvilke byer på Jomfruøyene bør jeg bo i?

Øst for Puerto Rico i Karibia, ligger det 50 små øyer i mellom-Amerika. De amerikanske jomfruøyene er et kjent paradis for dykkere, surfere og alle som elsker sol. Turister strømmer hit grunnet de unike øyene, sandstrendene, turiststedene og buktene. De amerikanske jomfruøyene er utelukkende turistmål, så hvis du planlegger en ferie til disse vakre øyene, kan du nyte å bo på flere av øyene. St. Thomas Island er hovedøya, en tidligere pirat enklave, og en pulserende havneby som nå kjent for high-end cruiseskip, elegante restauranter, high-end butikker og barer. St. Thomas er også hjem til fantastiske strender og masse vannsport. I nærheten ligger St. John National Park med sin avslappende frodige natur som byr på dyreliv og eventyr. Ferger og speedbåter er de raskeste og mest populære transportmidlene på St. Thomas og St. John. Hoteller på Jomfruøyene inkluderer Windward Passage Hotel, Mafolie Hotel, Chateau Nightwind og Idyllic Villas.

Hva er de beste tingene å gjøre på Jomfruøyene?

De amerikanske Jomfruøyene er en øygruppe som er basert på turisme. I dag er det St. Thomas, den største øya i øygruppen, som er den mest berømte øya, og hovedstaden Charlotte Amelie fungerer som et pulserende knutepunkt for cruiseskip. Øyas kjente landemerker inkluderer frodige fjell, krystallklart vann, vakre strender og steinete bukter. Hver av de 50 øyene er et naturlig landemerke og har en unik karakter. St. Croix er hjem til den vakre Heritage Trail og Buck Island Reef National Monument, et spektakulært undervannsmonument fra 1961 og et berømt dykkested i USA. På St. Thomas vil du finne den fantastiske Magens Bay og den yacht-fylte havnen i Cruz Bay i St. John. Du kan finne billige hoteller på Jomfruøyene, som Tamarind Court Inn, The Sapphire Desire og The Palms at Pelican Cove.

Hvilke byer på Jomfruøyene har det beste utelivet?

Når det gjelder utelivet på Jomfruøyene, er det så mange steder hvor du kan nyte en kveld med festing og underholdning, og du finner alt fra sofistikerte strandbarer til levende musikkfestivaler. Charlotte Amelie, Frenchtown Red Hook og Havensight i St. Thomas tilbyr utmerket mat, levende musikk og et utvalg av cocktailer i sitt brede utvalg av barer og restauranter. Her finner du Cruzan Beach Club, Sapphire Beach Bar og Rooftop Bar. I St. Croix's Christiansted og Frederiksted, er det mange strandbarer og restauranter som holder åpent til sent på kvelden. Longboard Bar, Mountain Top og Old Stone Farmhouse er andre gode steder å sjekke ut. Nyt en unik blanding av amerikansk, karibisk og søramerikansk mat på Zion Modern Kitchen og Servant's i St. Thomas. Retter som serveres her inkluderer tradisjonell fisk og sopp, en rett med maismel og fiskefilet. Unn deg selv en deilig, men enkel karibisk godbit kalt Johnny Cake og lokal sjømat som Pot Fish. Bestill hotell på Jomfruøyene, som Cruz Bay Boutique Hotel, The Holger Danske Hotel og Hotel on the Cay.

Hvilke byer på Jomfruøyene har mest historie og kunst?

I tillegg til å være en skjærgård der de mest fantastiske attraksjonene er strendene og de naturlige landemerkene, er de amerikanske jomfruøyene også hjem til den beste historien og kunsten. I St. Thomas finner du Fort Christian, som ligger i hjertet av Charlotte Amelie, som dateres tilbake til 1600-tallet. Det historiske museet har opp gjennom årene huset et tinghus, et fengsel, en kirke, og en rådhus. Inngangsbilletter er billige. I nærheten ligger Annaberg Historic Trail, ruinene av den tidligere sukkerplantasjen og nå hjem til gamle slaveboliger. Du må heller ikke glemme Santa Cruz eller St. Croix Columbus Landing Site, hvor den berømte oppdageren kastet anker i sin oppdagelse av den nye verden. Salt River Bay nasjonalpark er et økologisk reservat som ble erklært som et nasjonalt landemerke i 1960. Det er ingen inngangsavgift på dette stedet. For overnatting, kan du bestille overnatting på flere hoteller på Jomfruøyene, som Georges Royal Inn, Caribbean View og Sand Street Inn. Den beste tiden å besøke disse museene og andre attraksjoner her på er fra april til juni når været er gunstig, og desember til mars i turistsesongen.

Når er det billigst å besøke Jomfruøyene (US)?

Reiser til Jomfruøyene (US) i september vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 5 472 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i februar, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Hvor i Jomfruøyene (US) velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Jomfruøyene (US), viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Saint Thomas Island oftere enn andre byer.

Hvilken by i Jomfruøyene (US) har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Jomfruøyene (US), kommer det ikke som noen overraskelse at Saint John har de dyreste hotellrommene med en pris på 3 537 kr per natt – 23 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Jomfruøyene (US) fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 2 848 tilbydere å velge mellom fra Jomfruøyene (US) hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Jomfruøyene (US) fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Jomfruøyene (US) ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Jomfruøyene (US)

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Jomfruøyene (US)

Bo i disse byene i Jomfruøyene (US)

Finn gode hotelltilbud i disse populære områdene i Jomfruøyene (US)

Hoteller i andre regioner i Jomfruøyene (US)

Finn gode hotelltilbud i disse populære regionene i Jomfruøyene (US)

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Jomfruøyene (US) gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Jomfruøyene (US) med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Jomfruøyene (US) hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Jomfruøyene (US)?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Jomfruøyene (US).


En enklere måte å administrere reisen til Jomfruøyene (US) på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.