Bestill fly med Heli Air Monaco

1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 26.9.
ti. 3.10.

Informasjon om flyvninger med Heli Air Monaco

Hva er lojalitetsprogrammet for Heli Air Monaco?

Heli Air Monaco er et helikopterselskap som tilbyr skreddersydde helikopterturer over blant annet den franske rivieraen. I tillegg kommer de med månedlige tilbud som kan friste de fleste. En del av tjenesten innebærer en gratis skysstjeneste med minibuss til og fra hjemmet eller hotellet ditt, eller virksomheten din i Monaco, til Monaco Heliport og til din endelige destinasjon. Denne kan du bestille når du bestiller et sete ombord i helikopteret. Spesielt elegant er det å bestille et sete ombord i helikopteret når det er Monaco Grand Prix, for da får du nemlig de beste setene under hele konkurransen. Nettopp fordi arealet i Monaco er så lite, så har de bare prioritert én landingsplass for helikopter i landet og denne landingsplassen heter Monaco Heliport. Hvis du skal til Monaco og vil reise i luften, så kan du bestille Heli Air Monaco flyreiser. Ellers kan du komme til Monaco med tog, buss eller båt. Skal du fly til Monaco fra Norge, så er det raskeste å fly til Nice, og deretter en helikoptertur videre til Monaco med Heli Air Monaco.

Hvor mye bagasje kan jeg reise med når jeg flyr med Heli Air Monaco?

Når du reiser med Heli Air Monaco kan du ta med deg bagasje på helikopterturene, og det er beregnet at du skal kunne ta med deg ett kolli per passasjer. Vekten på bagasjen kan ikke overstige 23 kilo. I tillegg kan du ha med en liten handbagasje som en håndveske eller lignende. Her er det viktig at håndbagasjen ikke overskrider målkravene. Siden helikopteret ikke er like stort som et fly så er reglene veldig strenge, og du kan ikke regne med å få betale dersom bagasjen er overvektig når du flyr med Heli Air Monaco.

Kan jeg fly med kjæledyr når jeg reiser med Heli Air Monaco?

Det er ikke vanlig å ta med kjæledyr på helikopterturene med Heli Air Monaco. Det kan gis unntak til hjelpehunder, men dette må du avklare på forhånd, og det er ingen selvfølge. De strekker seg selvsagt langt for å bistå med hjelp dersom du har en funksjonshemming eller lignende, men de setter stor pris på å få opplyst om dette på forhånd slik at de kan forberede seg på å bistå.

Hvordan sjekker jeg status på flyvning hos Heli Air Monaco?

Du kan sjekke flystatus hos Heli Air Monaco ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Heli Air Monaco i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Heli Air Monaco på +377.92.050.050 eller besøke hjemmesiden deres heliairmonaco.com.


Heli Air Monaco - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Heli Air Monaco
to. 9/21

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.