Leiebiler fra Top Rent-A-Car i Burgas

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Top Rent-A-Car i Burgas

Burgas, Bulgaria
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Burgas, Bulgaria
to. 9.12.
12:00
to. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Top Rent-A-Car sine utleiesteder i Burgas

Nedenfor finner du informasjon om Top Rent-A-Car sine utleiesteder for leiebiler i Burgas, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra Top Rent-A-Car i Burgas

 • Er det trygt å leie en bil hos Top Rent-A-Car i Burgas under COVID-19-pandemien?

  Top Rent-A-Car ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Burgas føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Top Rent-A-Car innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Burgas. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Top Rent-A-Car i Burgas i Januar?

  Leie av bil i Burgas hos Top Rent-A-Car i Januar koster i gjennomsnitt 225 kr per dag. Sist Januar fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 211 kr per dag hos Top Rent-A-Car, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Burgas i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 1 575 kr for en leiebil fra Top Rent-A-Car.

 • Har Top Rent-A-Car et utleiested på Bourgas flyplass?

  Ja. Top Rent-A-Car har 1 utleiested på Bourgas flyplass, og disse finner du på følgende adresser: Bourgas Airport (Boj).

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Top Rent-A-Car når man er i Burgas i Januar?

  Leiebiler av typen Mini er den mest populære å leie hos Top Rent-A-Car i Burgas i løpet av Januar. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Mini hos Top Rent-A-Car 225 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 225 kr per dag i Januar.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Top Rent-A-Car i Burgas?

  Top Rent-A-Car drifter for øyebliket 6 utleiesteder i Burgas. Det mest populære utleiestedet Top Rent-A-Car har i Burgas, befinner seg på Bourgas Airport (Boj). I løpet av de 12 siste månedene har 92 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Top Rent-A-Car i Burgas valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Bourgas Airport (Boj) i løpet av det siste året.


Leiebiler fra Top Rent-A-Car i Burgas oblast

Lei en bil hos Top Rent-A-Car i en annen by i Burgas oblast

Leiebiler fra Top Rent-A-Car i andre byer i Bulgaria