Leiebiler fra Thrifty i Abu Dhabi

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Thrifty i Abu Dhabi

Abu Dhabi, Forente Arabiske Emirater
28. mai — 4. jun.
Samme leveringssted
Abu Dhabi, Forente Arabiske Emirater
lø. 28.5.
12:00
lø. 4.6.
12:00
Sjåførens alder:

Thrifty sine utleiesteder i Abu Dhabi

Nedenfor finner du informasjon om Thrifty sine utleiesteder for leiebiler i Abu Dhabi, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

5,6

Gjennomsnittlig

5,6

Hentes/Leveres

5,2

Value

6,8

Informasjon om leierbiler fra Thrifty i Abu Dhabi

Hvert av Thrifty sine utleiesteder i Abu Dhabi har prosedyrer for forbedte renhold under COVID-19-pandemien for å sikre tryggheten til kundene sine og de ansatte. Disse ekstra tiltakene inkluderer desinfisering ofte brørte områder som innsiden og utsiden av biler samt hente- og leveringsområder. Thrifty har også innført ekstra sikkerhetstrinn, deriblant:
• Økt renhold av shuttlebusser

Nei, Thrifty har foreløpig ingen utleiesteder på Abu Dhabi Bateen flyplass. Det kan imidlertid være andre leiebilselskaper tilgjengelig på flyplassen.

Det er gratis avbestillings av leiebil fra Thrifty i Abu Dhabi. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Thrifty avbestillingsregler..

Thrifty drifter for øyebliket 13 utleiesteder i Abu Dhabi. Det mest populære utleiestedet Thrifty har i Abu Dhabi, befinner seg på Abu Dhabi Ap. I løpet av de 12 siste månedene har 63 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Thrifty i Abu Dhabi valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Abu Dhabi Ap i løpet av det siste året.


Leiebiler fra Thrifty i andre byer i Forente Arabiske Emirater


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Abu Dhabi

Finner du ikke det du ser etter fra Thrifty? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Abu Dhabi