Leiebiler fra Sixt i Johannesburg

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Johannesburg

Johannesburg, Sør-Afrika
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Johannesburg, Sør-Afrika
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Sixt sine utleiesteder i Johannesburg

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Johannesburg, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Johannesburg

 • Er det trygt å leie en bil hos Sixt i Johannesburg under COVID-19-pandemien?

  Sixt ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Johannesburg føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Sixt innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Johannesburg. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Har Sixt et utleiested på Johannesburg OR Tambo flyplass?

  Ja, Sixt har 1 utleiested på Johannesburg OR Tambo flyplass (O. R. Tambo Internat. Airport).

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Johannesburg i November?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Standard hos Sixt hvis du trenger en leiebil i Johannesburg i November. Når du leier biler av typen Standard i November, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 246 kr per dag, og helt nede i 219 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Sixt – kjøretøy av typen Standard er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Sixt i Johannesburg?

  Det å leie en Standard gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos Sixt i Johannesburg. Leie av Standard hos Sixt koster i gjennomsnitt 246 kr/dag (10 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 75 % av brukerne våre valgt en Standard for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Johannesburg.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Johannesburg?

  Sixt har 6 utleiesteder i Johannesburg. Ifølge brukerne våre befinner Sixt sitt mest populære utleiested i Johannesburg på følgende adresse: O. R. Tambo Internat. Airport. 69 % av brukerne våre som leide bil hos Sixt i Johannesburg i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Johannesburg

Finner du ikke det du ser etter fra Sixt? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Johannesburg