Leiebiler fra Sixt i Istanbul

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Istanbul

Istanbul, Tyrkia
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Istanbul, Tyrkia
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Sixt sine utleiesteder i Istanbul

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Istanbul, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

5,9

Henting/levering

5,9

Valuta for pengene

6,1

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Istanbul

 • Er det trygt å leie en bil hos Sixt i Istanbul under COVID-19-pandemien?

  Sixt ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Istanbul føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Sixt innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Istanbul. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Istanbul i November?

  Brukerne våre som leier biler hos Sixt i Istanbul i November, foretrekker leiebiler av typen Økonomi. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Økonomi i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 330 kr/dag i gjennomsnitt, og 272 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Sixt i Istanbul?

  Den billigste biltypen som Sixt tilbyr i Istanbul, er Økonomi som har en gjennomsnittspris pris på 330 kr per dag. 330 kr per dag er 15 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Sixt, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 67 % av momondo-brukere som leide en leiebil i Istanbul hos Sixt, valgte Økonomi på bakgrunn av pengene de kunne spare.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Istanbul?

  Tayakadin Mh. Terminal Cd. No1 er Sixt sitt meste populære utleiested blant totalt 6 utleiesteder de har i Istanbul. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 48 % av de som valgte å bestille hos Sixt å gjøre det ved utleiestedet med adressen Tayakadin Mh. Terminal Cd. No1.