Leiebiler fra Hertz i Panama City

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Panama City

Panama City, Panama
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Panama City, Panama
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Panama City

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Panama City, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

2,3

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

2,0

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Panama City

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Panama City under COVID-19-pandemien?

  Hvert av Hertz sine utleiesteder i Panama City har prosedyrer for forbedte renhold under COVID-19-pandemien for å sikre tryggheten til kundene sine og de ansatte. Disse ekstra tiltakene inkluderer desinfisering ofte brørte områder som innsiden og utsiden av biler samt hente- og leveringsområder. Hertz har også innført ekstra sikkerhetstrinn, deriblant:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Panama City i Januar?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Hertz i Panama City ligger på i gjennomsnitt 51 kr per dag i Januar. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 37 kr per dag hos Hertz i denne perioden i Panama City. 358 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Hertz i Januar når du er i Panama City.

 • Har Hertz et utleiested på Panama City Tocumen Intl flyplass?

  Ja, Hertz har 1 utleiested på Panama City Tocumen Intl flyplass som som er å finne på følgende adresse: Apto. Intl De Tocumen.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Panama City?

  Det er gratis avbestillings av leiebil fra Hertz i Panama City. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Hertz avbestillingsregler..

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Panama City i Januar?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Kompakt hos Hertz hvis du trenger en leiebil i Panama City i Januar. Når du leier biler av typen Kompakt i Januar, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 91 kr per dag, og helt nede i 59 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Hertz – kjøretøy av typen Kompakt er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Panama City?

  Hertz har 5 utleiesteder i Panama City. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Apto. Intl De Tocumen (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 41 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Hertz i Panama City benyttet seg av utleiesedet med adressen Apto. Intl De Tocumen.