Leiebiler fra Europcar i Abu Dhabi

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Europcar i Abu Dhabi

Abu Dhabi, Forente Arabiske Emirater
27. mai — 3. jun.
Samme leveringssted
Abu Dhabi, Forente Arabiske Emirater
fr. 27.5.
12:00
fr. 3.6.
12:00
Sjåførens alder:

Europcar sine utleiesteder i Abu Dhabi

Nedenfor finner du informasjon om Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Abu Dhabi, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

7,3

Value

8,0

Informasjon om leierbiler fra Europcar i Abu Dhabi

Europcar har innført forbedrede renholdsmetoder på utleiestedene sine i Abu Dhabi for å forhindre spredningen av COVID-19 til kunder og ansatte. Dette inkluderer desinfisering av biler innvendig (ratt og dashbord), utvendig (dørhåndtak og nøkkellenker) og andre hyppig berørte områder. Europcar har også følgende ekstra retningslinjer for helse og sikkerhet:
• «Zero Contact»-policyen som forsikrer om at nøkkelen til bilen forsegles i en konvolutt etter desinfisering

Den billigste prisen for en leiebil hos Europcar i Abu Dhabi i juni, ligger på 256 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Europcar er mer opp mot 263 kr per dag i juni, eller i gjennomsnitt 1 844 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist juni, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

Nei, Europcar har foreløpig ingen utleiesteder på Abu Dhabi Bateen flyplass. Det kan imidlertid være andre leiebilselskaper tilgjengelig på flyplassen.

Det er gratis avbestillings av leiebil fra Europcar i Abu Dhabi. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Europcar avbestillingsregler..

Den mest populære bilen å leie hos Europcar i Abu Dhabi i løpet av juni, er leiebiler av typen Mini. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 262 kr per dag for leiebiler av typen Mini i juni, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 256 kr per dag.

Med en gjennomsnittpris på 262 kr per dag, er en leiebil av typen Mini hos Europcar i Abu Dhabi det billigste leiebilalternativet. 83 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Abu Dhabi hos Europcar, valgte å bestille en Mini for å spare penger. 262 kr per dag for en Mini er også 3 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Europcar tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

Abu Dhabi Airport er Europcar sitt meste populære utleiested blant totalt 12 utleiesteder de har i Abu Dhabi. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 81 % av de som valgte å bestille hos Europcar å gjøre det ved utleiestedet med adressen Abu Dhabi Airport.