Bestill fly med CityJet

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
Tue 12.12.
Tue 19.12.

Vurderinger av CityJet

10,0
FantastiskBasert på 1 bekreftet gjestevurdering
10,0Ombordstigningen
10,0Mat
10,0Besetningen
10,0Underholdning
10,0Komfort


Informasjon om flyvninger med CityJet

Hva er lojalitetsprogrammet for CityJet?

CityJet er et flyselskap som ofte flyr på vegne av andre flyselskaper. Når du skal finne CityJet-flyvninger kan det derfor hende at du kan tjene poeng til et annet lojalitetsprogram, så sjekk hva som gjelder for deg. Når du flyr med CityJet kan du forvente enkel servering på flyet om du er Premium-passasjer. Om du har bestilt flybilletter med CityJet kan du sjekke inn på nett fra 30 timer til én time før avgang, noe som gir deg god fleksibilitet. På businessklasse er midtsetet blokkert, slik at du kan forvente ekstra plass på CityJet-flyvningen.

Hvor mye bagasje kan jeg reise med når jeg flyr med CityJet?

På CityJet-flyvninger kan du ha med et stykk håndbagasje, som for eksempel en liten trillekoffert eller bag, og en personlig gjenstand, som for eksempel en håndveske, en kamerabag eller en PC-veske. På CityJet-reservasjoner kan du også sjekke inn et stykk bagasje på opp til 20 kilo, noe som gjelder for alle passasjerer uansett reiseklasse. Spedbarn kan sjekke inn en kolli på opptil 10ti kilo, og får også ha med en barnetrille på reisen. Barnetriller må ofte sjekkes inn ved boarding. Når du bestiller din CityJet-reise, kan du altså få plass til det du trenger på turen, både i håndbagasjen og i innsjekket kolli.

Kan jeg fly med kjæledyr når jeg reiser med CityJet?

Om du kan ta med kjæledyr når du reiser med CityJet avhenger av destinasjonen din. CityJet sine kabiner er stort sett forholdsvis små, noe som betyr at det kan være vanskeligere å ta med dyr. Tjenestedyr – mer spesifikt tjenestehunder – er tillatt om de er i sele og om personen som reiser på en eller annen måte er avhengig av tjenestehunden. Flyselskapet krever allikevel at du sier fra på forhånd, minimum 72 timer før avreise. Det er alltid lurt å kontakte flyselskapet på forhånd om du vil eller trenger å reise med dyr, slik at du unngår negative overraskelser på flyplassen.

Hvordan sjekker jeg status på flyvning hos CityJet?

Du kan sjekke flystatus hos CityJet ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos CityJet i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe CityJet på +35315369711 eller besøke hjemmesiden deres cityjet.com.


CityJet - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for CityJet
Fri 12/8

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Get notified when prices go down

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvninger med CityJet
1 voksen
Tue 12.12.
Tue 19.12.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post