Bestill fly med CityJet

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 12.2.
sø. 19.2.

Vurderinger av CityJet

7,4
BraBasert på 61 bekreftede gjestevurderinger
8,1Besetningen
7,0Mat
7,7Gjennomsnittlig
7,6Ombordstigningen
7,1Underholdning
7,5Komfort


Informasjon om flyvninger med CityJet

CityJet er et flyselskap som ofte flyr på vegne av andre flyselskaper. Når du skal finne CityJet-flyvninger kan det derfor hende at du kan tjene poeng til et annet lojalitetsprogram, så sjekk hva som gjelder for deg. Når du flyr med CityJet kan du forvente enkel servering på flyet om du er Premium-passasjer. Om du har bestilt flybilletter med CityJet kan du sjekke inn på nett fra 30 timer til én time før avgang, noe som gir deg god fleksibilitet. På businessklasse er midtsetet blokkert, slik at du kan forvente ekstra plass på CityJet-flyvningen.

På CityJet-flyvninger kan du ha med et stykk håndbagasje, som for eksempel en liten trillekoffert eller bag, og en personlig gjenstand, som for eksempel en håndveske, en kamerabag eller en PC-veske. På CityJet-reservasjoner kan du også sjekke inn et stykk bagasje på opp til 20 kilo, noe som gjelder for alle passasjerer uansett reiseklasse. Spedbarn kan sjekke inn en kolli på opptil 10ti kilo, og får også ha med en barnetrille på reisen. Barnetriller må ofte sjekkes inn ved boarding. Når du bestiller din CityJet-reise, kan du altså få plass til det du trenger på turen, både i håndbagasjen og i innsjekket kolli.

Om du kan ta med kjæledyr når du reiser med CityJet avhenger av destinasjonen din. CityJet sine kabiner er stort sett forholdsvis små, noe som betyr at det kan være vanskeligere å ta med dyr. Tjenestedyr – mer spesifikt tjenestehunder – er tillatt om de er i sele og om personen som reiser på en eller annen måte er avhengig av tjenestehunden. Flyselskapet krever allikevel at du sier fra på forhånd, minimum 72 timer før avreise. Det er alltid lurt å kontakte flyselskapet på forhånd om du vil eller trenger å reise med dyr, slik at du unngår negative overraskelser på flyplassen.

Du kan sjekke flystatus hos CityJet ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos CityJet i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe CityJet på +35315369711 eller besøke hjemmesiden deres cityjet.com.


CityJet - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for CityJet
on. 2/8