Bestill fly med Bul Air

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Vurderinger av Bul Air

0,0
NøytraleBasert på 0 bekreftede gjestevurderinger

Sorter etter:
Dato

Informasjon om flyvninger med Bul Air

Lojalitetsprogrammet for Bul Air har tre nivåer. Her har du det grunnleggende første nivået, og også et ungdomsprogram der alle mellom 12 og 16 kan velge en ungdomsbillett og bruke et ungdomskort i lojalitetsprogrammet til Bul Air. På Bul Air-flyvninger kan du også få billetter på sølv- og gullnivå. Du kommer til gullnivået etter at du har tjent deg opp 30 000 poeng i løpet av 18 måneder. På gullnivået kan du nyte fordeler som lounge på flyplassen med forfriskninger og matservering. Ta med deg både pass, kredittkort og visum når har en Bul Air-reservasjon.

Når du skal bestille Bul Air kan du få med deg bagasje på inntil 20 kilo uten ekstra kostnader, noe som gjelder både voksne og barn – med mindre du blir opplyst om noe annet. Har du med deg et spedbarn (0-2 år) kan dette spedbarnet ha en bagasje på inntil 10 kilo. Dersom du har med deg mer vekt enn det som er tillatt, må du betale et ekstragebyr. Inn i kabinen kan du ta med deg håndbagasje på inntil seks kilo, og for sikkerhetsgrunner er det bare lov med et stykk håndbagasje per person. Er du lojalitetsmedlem kan det hende at du har andre bagasjetillatelser.

Det går bra å fly med kjæledyr på Bul Air så lenge du nøye har planlagt hvordan kjæledyret skal reise, og så lenge kjæledyret er utstyrt med en chip. Kjæledyret må transporteres i et trygt og sikkert bur, og du må melde fra om dette allerede når du kjøper billetten din. Du må betale et lite ekstragebyr for å ta med kjæledyret ditt, og veier kjæledyret pluss buret mer enn seks kilo koster det enda litt ekstra. Kjæledyr som veier opp til 6 kilo kan du ta med deg inn i kabinen i en passende veske, og kjæledyret må holdes inne i denne vesken under hele flyvningen. Større kjæledyr må reise i lasterommet i et passende reisebur som er sikkert og som har nok ventilasjon.

Du kan sjekke flystatus hos Bul Air ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Bul Air i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Bul Air på +359 (0) 2 4020 362 eller besøke hjemmesiden deres kayak.com.


Bul Air - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Bul Air
fr. 12/2