Vanlige spørsmål
Flysporer

Bestill fly med Bul Air

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
Tue 16.4.
Tue 23.4.
"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Informasjon om flyvninger med Bul Air

Hva er lojalitetsprogrammet for Bul Air?

Lojalitetsprogrammet for Bul Air har tre nivåer. Her har du det grunnleggende første nivået, og også et ungdomsprogram der alle mellom 12 og 16 kan velge en ungdomsbillett og bruke et ungdomskort i lojalitetsprogrammet til Bul Air. På Bul Air-flyvninger kan du også få billetter på sølv- og gullnivå. Du kommer til gullnivået etter at du har tjent deg opp 30 000 poeng i løpet av 18 måneder. På gullnivået kan du nyte fordeler som lounge på flyplassen med forfriskninger og matservering. Ta med deg både pass, kredittkort og visum når har en Bul Air-reservasjon.

Hvor mye bagasje kan jeg reise med når jeg flyr med Bul Air?

Når du skal bestille Bul Air kan du få med deg bagasje på inntil 20 kilo uten ekstra kostnader, noe som gjelder både voksne og barn – med mindre du blir opplyst om noe annet. Har du med deg et spedbarn (0-2 år) kan dette spedbarnet ha en bagasje på inntil 10 kilo. Dersom du har med deg mer vekt enn det som er tillatt, må du betale et ekstragebyr. Inn i kabinen kan du ta med deg håndbagasje på inntil seks kilo, og for sikkerhetsgrunner er det bare lov med et stykk håndbagasje per person. Er du lojalitetsmedlem kan det hende at du har andre bagasjetillatelser.

Kan jeg fly med kjæledyr når jeg reiser med Bul Air?

Det går bra å fly med kjæledyr på Bul Air så lenge du nøye har planlagt hvordan kjæledyret skal reise, og så lenge kjæledyret er utstyrt med en chip. Kjæledyret må transporteres i et trygt og sikkert bur, og du må melde fra om dette allerede når du kjøper billetten din. Du må betale et lite ekstragebyr for å ta med kjæledyret ditt, og veier kjæledyret pluss buret mer enn seks kilo koster det enda litt ekstra. Kjæledyr som veier opp til 6 kilo kan du ta med deg inn i kabinen i en passende veske, og kjæledyret må holdes inne i denne vesken under hele flyvningen. Større kjæledyr må reise i lasterommet i et passende reisebur som er sikkert og som har nok ventilasjon.

Hvordan sjekker jeg status på flyvning hos Bul Air?

Du kan sjekke flystatus hos Bul Air ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Bul Air i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Bul Air på +359 (0) 2 4020 362 eller besøke hjemmesiden deres kayak.com.


Bul Air - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Bul Air
Thu 4/11

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
Tue 16.4.
Tue 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post