Leiebiler fra GREEN MOTION i Istanbul

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra GREEN MOTION i Istanbul

Istanbul, Tyrkia
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Istanbul, Tyrkia
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

GREEN MOTION sine utleiesteder i Istanbul

Nedenfor finner du informasjon om GREEN MOTION sine utleiesteder for leiebiler i Istanbul, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

6,2

Henting/levering

6,2

Valuta for pengene

7,1

Informasjon om leierbiler fra GREEN MOTION i Istanbul

 • Er det trygt å leie en bil hos GREEN MOTION i Istanbul under COVID-19-pandemien?

  GREEN MOTION ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Istanbul føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har GREEN MOTION innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Istanbul. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos GREEN MOTION i Istanbul i oktober?

  Leie av bil i Istanbul i oktober hos GREEN MOTION , koster i gjennomsnitt 346 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 220 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos GREEN MOTION for 1 uke i Istanbul, kan du forvente deg ukespriser på ca. 2 421 kr i oktober. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos GREEN MOTION når man er i Istanbul i oktober?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Økonomi hos GREEN MOTION hvis du trenger en leiebil i Istanbul i oktober. Når du leier biler av typen Økonomi i oktober, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 219 kr per dag, og helt nede i 174 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos GREEN MOTION – kjøretøy av typen Økonomi er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos GREEN MOTION i Istanbul?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos GREEN MOTION , bør du vurdere å leie en Økonomi – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Istanbul. Leie av Økonomi hos GREEN MOTION koster i gjennomsnitt 219 kr per dag, noe som er 9 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 50 % av brukerne våre valgt å leie en Økonomi hos GREEN MOTION for å spare penger på reisen sin til Istanbul.

 • Hvor mange bilutleiesteder har GREEN MOTION i Istanbul?

  GREEN MOTION har 7 utleiesteder i Istanbul. Utleiestedet deres på Istanbul Havalimani er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 52% av brukerne våre som så etter leiebil hos GREEN MOTION i Istanbul valgt å leie bil via GREEN MOTION sitt utleiested på Istanbul Havalimani.