Leiebiler fra Dollar i Amman

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i Amman

Amman, Jordan
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Amman, Jordan
to. 9.12.
12:00
to. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Dollar sine utleiesteder i Amman

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i Amman, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

5,3

Gjennomsnittlig

5,7

Henting/levering

6,6

Valuta for pengene

6,0

Informasjon om leierbiler fra Dollar i Amman

 • Er det trygt å leie en bil hos Dollar i Amman under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Dollar i Amman under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Dollar har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Dollar i Amman i Januar?

  431 kr per dag (eller 3 015 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos Dollar i Amman i Januar ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i Januar for en leiebil hos Dollar, kostet 327 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos Dollar på denne tiden av året, samt når du bestiller.

 • Har Dollar et utleiested på Amman Queen Alia Intl flyplass?

  Ja. Dollar har 1 utleiested på Amman Queen Alia Intl flyplass, og disse finner du på følgende adresser: Queen Alia Intl Ap.

 • Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i Amman?

  Ja, du kan avbestille din Dollar leiebilreservasjon hos Amman uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Dollar og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Dollar når man er i Amman i Januar?

  Den mest populære bilen å leie hos Dollar i Amman i løpet av Januar, er leiebiler av typen SUV. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 741 kr per dag for leiebiler av typen SUV i Januar, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 513 kr per dag.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i Amman?

  Queen Alia Intl Ap er Dollar sitt meste populære utleiested blant totalt 7 utleiesteder de har i Amman. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 55 % av de som valgte å bestille hos Dollar å gjøre det ved utleiestedet med adressen Queen Alia Intl Ap.