Bestill fly med Carpatair

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Vurderinger av Carpatair

9,5
FantastiskBasert på 5 bekreftede gjestevurderinger
9,6Gjennomsnittlig
9,6Underholdning
9,6Mat
9,2Ombordstigningen
9,6Komfort
9,6Besetningen


Informasjon om flyvninger med Carpatair

Ettersom Carpatair tilbyr charterflyvninger til europeiske destinasjoner basert på kundeforespørsler, eller på vegne av andre, så er det ikke noe lojalitetsprogram som du kan dra nytte av på din Carpatair-flyvning. For å si det enkelt: Carpatair er et flyselskap som har gått fra fullservice til å fokusere på charter og utleie, noe som gjør at dine Carpatair-flyvninger kan være noe annerledes med tanke på selskapet du flyr med, navn på billetten, og da også lojalitetsprogram.

Når du reiser med Carpatair, kan du ta med deg et stykk håndbagasje inn i kabinen. Denne kan ikke veie mer enn fem kilo, og må være mindre enn 55 x 40 centimeter. Merk at til noen destinasjoner kan det være andre regler, og dette vil du bli informert om av reiseleder eller chartergruppen som du reiser med. Når det kommer til innsjekket bagasje, så kan ikke denne være mer enn 203 centimeter totalt (bredde + lengde + høyde), og ikke veie mer enn 32 kilo. For deg som reiser med spedbarn, så får du også ha med en sammenleggbar barnevogn på turen. Vær obs på at det kan være ulike bagasjeregler avhengig av hvilket selskap som har leid inn Carpatair, så sjekk dette på forhånd.

Du kan sjekke flystatus hos Carpatair ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Carpatair i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Carpatair på +40 256 300 900 eller besøke hjemmesiden deres carpatair.com.


Carpatair - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Carpatair
to. 2/2