Bestill fly med Braathens Regional Aviation

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 2.12.
fr. 9.12.

Korte fakta om Braathens Regional Aviation

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med Braathens Regional Aviation

Billigste rute

473 kr

Mest populære ruten

BMA til HEL

Korteste flyvning

0t 40m

Lengste flyvning

1t 20m
Den billigste ruten med Braathens Regional Aviation er fra Stockholm Bromma til Göteborg Landvetter for 473 kr
Å fly fra Stockholm Bromma til Helsinki Helsingfors Vantaa er for øyeblikket den mest populære ruten med Braathens Regional Aviation
Den raskeste flyruten med Braathens Regional Aviation er 0t 40m fra Visby (VBY) til Stockholm (BMA)
Den lengste Braathens Regional Aviation flyruten er 1t 20m fra Umeå (UME) til Stockholm (BMA)

Vurderinger av Braathens Regional Aviation

10,0
EneståendeBasert på 1 bekreftet gjestevurdering
10,0Underholdning
10,0Komfort
10,0Besetningen
10,0Ombordstigningen
10,0Mat
10,0Gjennomsnittlig

Sorter etter:
Dato

Informasjon om flyvninger med Braathens Regional Aviation

BRA Vänner er navnet på lojalitetsprogrammet til dette svenske flyselskapet som har regionale ruter over store deler av Sverige. For deg som reiser mye med flyselskapet gir medlemskap flere fordeler, ettersom du opptjener poeng på dine flyreiser. Disse poengene kan du enkelt bruke til å oppgradere ditt flysete for mer plass til beina, eller til å sjekke inn ekstra bagasje hvis du foretrekker det. Det finnes også en rekke andre fordeler for deg som blir medlem av BRA sitt lojalitetsprogram. Du opptjener enkelt poeng hos en rekke partnerselskap, slik som diverse hoteller, leiebilfirmaer og nettbutikker. Dette gir deg anledning til å kjøpe BRA-flygninger for deg og andre, samt til å gi bort flypoeng i gave til venner eller familie. Bestill BRA gjennom momondo.

Når du har BRA Airlines-reservasjoner så avhenger mengden bagasje du kan ta med av hvilken type billett du har, samt hvilket statusnivå du har hos flyselskapets lojalitetsprogram. For kunder som bestiller de dyreste billettene og har tilgang på diverse fordeler, så er det gjerne lov å medbringe to kolli med 23 kilo i hver som innsjekket bagasje. Det er også muligheter for å ta med opptil 15 kilo som håndbagasje, fordelt på to mindre enheter. Det vil si at du for eksempel kan ta med en sekk og en mindre bag eller veske hvis du ønsker det.

Om du kan ta med kjæledyr på din BRA-flygning er avhengig av størrelsen på flyet og bagasjesituasjonen eller. Hvis disse to elementene tillater det, så er det mulig å medbringe et mindre kjæledyr som hund eller katt om bord når du flyr med BRA Airlines. Det er gjerne diverse krav til dokumentasjon og vaksinasjon som du må medbringe og fremvise for å få kjæledyret med på flyet. Merk deg også at buret til ditt kjæledyr må oppfylle visse størrelseskrav.

oNei, Braathens Regional Aviation flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med Braathens Regional Aviation kan du bestille fra Göteborg Landvetter, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med Norwegian istedenfor.

Stockholm Bromma, Visby, og Malmö Sturup er de mest populære flyplassene Braathens Regional Aviation bruker gjennom året.

Du kan sjekke flystatus hos Braathens Regional Aviation ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Braathens Regional Aviation i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Braathens Regional Aviation på +46 771 44 00 10 eller besøke hjemmesiden deres flygbra.se.

Den rimeligste innenlandsreisen med Braathens Regional Aviation er fra Göteborg Landvetter til Stockholm Bromma. Denne koster 986 kr per billett og har 0 stops. For kun 473 kr per billett og med 0 stops, er den rimeligste enveisreisen med Braathens Regional Aviation på flyvninger fra Stockholm Bromma til Göteborg Landvetter.

Flyvninger fra Helsinki Helsingfors Vantaa til Stockholm Bromma er den minst kostbare tur/retur-reisen utenlands vi klarte finne å fra Braathens Regional Aviation. Denne flyvningen har 0 stops og koster 1 104 kr billetten. Braathens Regional Aviation tilbyr enveisbilletter utenlands, og den rimeligste ligger på 621 kr. Denne flyvningen går fra Helsinki Helsingfors Vantaa til Stockholm Bromma og har 0 stops.


Mest populære Braathens Regional Aviation flyplasser

Finn flyreiser med Braathens Regional Aviation til flyselskapets mest besøkte flyplasser over hele landet

Braathens Regional Aviation - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Braathens Regional Aviation
sø. 11/27

Store flyselskaper som opererer lignende ruter

Dersom du har fleksible reiseplaner, sjekk ut denne seksjonen med Braathens Regional Aviation ruter.