Bestill fly med Braathens Regional Aviation

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
ma. 4.12.
ma. 11.12.

Korte fakta om Braathens Regional Aviation

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med Braathens Regional Aviation

Den billigste ruten

564 kr

Den mest populære ruten

BMA til HEL

Den korteste flyreisen

0t 40m

Den lengste flyreisen

1t 30m
Den billigste ruten med Braathens Regional Aviation flyr fra Göteborg Landvetter til Stockholm Bromma for 564 kr
Å fly fra Stockholm Bromma til Helsinki Helsingfors Vantaa er for øyeblikket den mest populære Braathens Regional Aviation ruten
Den raskeste flyruten med Braathens Regional Aviation er 0t 40m fra Visby (VBY) til Stockholm (BMA)
Den lengste Braathens Regional Aviation flyruten er 1t 30m fra Århus (AAR) til Stockholm (BMA)

Vurderinger av Braathens Regional Aviation

7,1
BraBasert på 6 bekreftede gjestevurderinger
6,3Komfort
6,0Mat
8,0Ombordstigningen
8,0Besetningen
6,5Underholdning


Informasjon om flyvninger med Braathens Regional Aviation

Hva er lojalitetsprogrammet for BRA Airlines?

BRA Vänner er navnet på lojalitetsprogrammet til dette svenske flyselskapet som har regionale ruter over store deler av Sverige. For deg som reiser mye med flyselskapet gir medlemskap flere fordeler, ettersom du opptjener poeng på dine flyreiser. Disse poengene kan du enkelt bruke til å oppgradere ditt flysete for mer plass til beina, eller til å sjekke inn ekstra bagasje hvis du foretrekker det. Det finnes også en rekke andre fordeler for deg som blir medlem av BRA sitt lojalitetsprogram. Du opptjener enkelt poeng hos en rekke partnerselskap, slik som diverse hoteller, leiebilfirmaer og nettbutikker. Dette gir deg anledning til å kjøpe BRA-flygninger for deg og andre, samt til å gi bort flypoeng i gave til venner eller familie. Bestill BRA gjennom momondo.

Hvor mye bagasje kan jeg reise med når jeg flyr med BRA Airlines?

Når du har BRA Airlines-reservasjoner så avhenger mengden bagasje du kan ta med av hvilken type billett du har, samt hvilket statusnivå du har hos flyselskapets lojalitetsprogram. For kunder som bestiller de dyreste billettene og har tilgang på diverse fordeler, så er det gjerne lov å medbringe to kolli med 23 kilo i hver som innsjekket bagasje. Det er også muligheter for å ta med opptil 15 kilo som håndbagasje, fordelt på to mindre enheter. Det vil si at du for eksempel kan ta med en sekk og en mindre bag eller veske hvis du ønsker det.

Kan jeg fly med kjæledyr når jeg reiser med BRA Airlines?

Om du kan ta med kjæledyr på din BRA-flygning er avhengig av størrelsen på flyet og bagasjesituasjonen eller. Hvis disse to elementene tillater det, så er det mulig å medbringe et mindre kjæledyr som hund eller katt om bord når du flyr med BRA Airlines. Det er gjerne diverse krav til dokumentasjon og vaksinasjon som du må medbringe og fremvise for å få kjæledyret med på flyet. Merk deg også at buret til ditt kjæledyr må oppfylle visse størrelseskrav.

Flyr Braathens Regional Aviation fra Oslo Gardermoen?

oNei, Braathens Regional Aviation flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med Braathens Regional Aviation kan du bestille fra Sälen Scandinavian Mountains, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med FlexFlight istedenfor.

Hvilke flyplasser er det mest populære, som Braathens Regional Aviation opererer fra?

Stockholm Bromma, Visby, og Göteborg Landvetter er de mest populære flyplassene Braathens Regional Aviation bruker gjennom året.

Hvordan sjekker jeg status på flyvning hos Braathens Regional Aviation?

Du kan sjekke flystatus hos Braathens Regional Aviation ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Braathens Regional Aviation i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Braathens Regional Aviation på +46 771 44 00 10 eller besøke hjemmesiden deres flygbra.se.

Hvilken innenlandsreise med Braathens Regional Aviation er billigst?

Den rimeligste innenlandsreisen med Braathens Regional Aviation er fra Stockholm Bromma til Göteborg Landvetter. Denne koster 1 436 kr per billett og har 0 stops. For kun 564 kr per billett og med 0 stops, er den rimeligste enveisreisen med Braathens Regional Aviation på flyvninger fra Göteborg Landvetter til Stockholm Bromma.

Hvilken utenlandsreise med Braathens Regional Aviation er billigst?

Flyvninger fra Stockholm Bromma til Helsinki Helsingfors Vantaa er den minst kostbare tur/retur-reisen utenlands vi klarte finne å fra Braathens Regional Aviation. Denne flyvningen har 0 stops og koster 1 298 kr billetten. Braathens Regional Aviation tilbyr enveisbilletter utenlands, og den rimeligste ligger på 755 kr. Denne flyvningen går fra Stockholm Bromma til Helsinki Helsingfors Vantaa og har 0 stops.


Braathens Regional Aviation - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Braathens Regional Aviation
on. 11/29

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold