Leiebiler fra Sixt i Moskva

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Moskva

Moskva, MOW, Russland
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Moskva, MOW, Russland
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Sixt sine utleiesteder i Moskva

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Moskva, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Moskva

 • Er det trygt å leie en bil hos Sixt i Moskva under COVID-19-pandemien?

  Sixt ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Moskva føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Sixt innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Moskva. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Sixt i Moskva i November?

  I November kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 603 kr per dag for å leie en bil hos Sixt i Moskva. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Moskva hos Sixt, var 374 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Sixt i Moskva koste i gjennomsnitt 4 223 kr i November. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Moskva i November?

  Brukerne våre som leier biler hos Sixt i Moskva i November, foretrekker leiebiler av typen Minibuss. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Minibuss i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 816 kr/dag i gjennomsnitt, og 816 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Moskva?

  Sixt har 4 utleiesteder i Moskva. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Turgenevskaya sq 3, bldg 1 (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 44 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Sixt i Moskva benyttet seg av utleiesedet med adressen Turgenevskaya sq 3, bldg 1.


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Moskva

Finner du ikke det du ser etter fra Sixt? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Moskva