Leiebiler fra SURPRICE CAR RENTAL i Pristina

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra SURPRICE CAR RENTAL i Pristina

Pristina, Kosovo
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Pristina, Kosovo
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra SURPRICE CAR RENTAL i Pristina i District of Pristina

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

91 kr - 303 kr

Alle biltyper

91 kr - 303 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos SURPRICE CAR RENTAL i Pristina i District of Pristina på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 91 kr per dag. 91 kr per dag er 53 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 195 kr for en leiebil av type Liten hos SURPRICE CAR RENTAL i Pristina. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos SURPRICE CAR RENTAL i Pristina, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Liten hos SURPRICE CAR RENTAL , avhengig av hvilken dag du bestiller på.


SURPRICE CAR RENTAL sine utleiesteder i Pristina

Nedenfor finner du informasjon om SURPRICE CAR RENTAL sine utleiesteder for leiebiler i Pristina, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra SURPRICE CAR RENTAL i Pristina

 • Er det trygt å leie en bil hos SURPRICE CAR RENTAL i Pristina under COVID-19-pandemien?

  SURPRICE CAR RENTAL ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Pristina føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har SURPRICE CAR RENTAL innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Pristina. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos SURPRICE CAR RENTAL i Pristina i November?

  Leie av bil i Pristina i November hos SURPRICE CAR RENTAL , koster i gjennomsnitt 261 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 149 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos SURPRICE CAR RENTAL for 1 uke i Pristina, kan du forvente deg ukespriser på ca. 1 828 kr i November. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

 • Har SURPRICE CAR RENTAL et utleiested på Priština flyplass?

  Ja. SURPRICE CAR RENTAL har 1 utleiested på Priština flyplass, og disse finner du på følgende adresser: Prishtina Airport.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos SURPRICE CAR RENTAL når man er i Pristina i November?

  Med en gjennomsnittspris på 221 kr/dag, er det å leie biler av typen Mini hos SURPRICE CAR RENTAL i Pristina i løpet av November det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos SURPRICE CAR RENTAL i Pristina for så lite som 145 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Mini sist November.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos SURPRICE CAR RENTAL i Pristina?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos SURPRICE CAR RENTAL , bør du vurdere å leie en Mini – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Pristina. Leie av Mini hos SURPRICE CAR RENTAL koster i gjennomsnitt 221 kr per dag, noe som er 29 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 48 % av brukerne våre valgt å leie en Mini hos SURPRICE CAR RENTAL for å spare penger på reisen sin til Pristina.

 • Hvor mange bilutleiesteder har SURPRICE CAR RENTAL i Pristina?

  SURPRICE CAR RENTAL har 4 utleiesteder i Pristina. Ifølge brukerne våre befinner SURPRICE CAR RENTAL sitt mest populære utleiested i Pristina på følgende adresse: Prishtina Airport. 84 % av brukerne våre som leide bil hos SURPRICE CAR RENTAL i Pristina i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.