Leiebiler fra Europcar i Kampala

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Europcar i Kampala

Kampala, Uganda
28. okt. — 4. nov.
Samme leveringssted
Kampala, Uganda
to. 28.10.
12:00
to. 4.11.
12:00
Sjåførens alder:

Europcar sine utleiesteder i Kampala

Nedenfor finner du informasjon om Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Kampala, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
2 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra Europcar i Kampala

 • Er det trygt å leie en bil hos Europcar i Kampala under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Europcar i Kampala under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Europcar har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • «Zero Contact»-policyen som forsikrer om at nøkkelen til bilen forsegles i en konvolutt etter desinfisering

 • Tilbyr Europcar gratis avbestilling av leiebil i Kampala?

  Europcar tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Kampala (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Europcar dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Europcar.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Europcar i Kampala?

  Europcar eier 4 bilutleiesteder i Kampala. Utleiestedet med adressen Plot 17, Mackinnon Road i Kampala er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 52 % av brukerne som leide bil hos Europcar i Kampala å hente leiebilen sin ved utleiestedet på Plot 17, Mackinnon Road.