Leiebiler fra Dollar i Baku

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i Baku

Baku, Aserbajdsjan
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Baku, Aserbajdsjan
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Dollar sine utleiesteder i Baku

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i Baku, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra Dollar i Baku

 • Er det trygt å leie en bil hos Dollar i Baku under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Dollar i Baku under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Dollar har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Har Dollar et utleiested på Baku Heydar Aliyev Intl flyplass?

  Ja, Dollar har 1 utleiested på Baku Heydar Aliyev Intl flyplass som som er å finne på følgende adresse: Gyd Airport Terminal 1.

 • Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i Baku?

  Ja, Dollar i Baku tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Dollar dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Dollar telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i Baku?

  Dollar har 4 utleiesteder i Baku. Ifølge brukerne våre befinner Dollar sitt mest populære utleiested i Baku på følgende adresse: Gyd Airport Terminal 1. 77 % av brukerne våre som leide bil hos Dollar i Baku i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.