Leiebiler fra Chailease i Taichung City

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Chailease i Taichung City

Taichung City, Taiwan
31. okt. — 7. nov.
Samme leveringssted
Taichung City, Taiwan
sø. 31.10.
12:00
sø. 7.11.
12:00
Sjåførens alder:

Chailease sine utleiesteder i Taichung City

Nedenfor finner du informasjon om Chailease sine utleiesteder for leiebiler i Taichung City, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra Chailease i Taichung City

  • Er det trygt å leie en bil hos Chailease i Taichung City under COVID-19-pandemien?

    Chailease ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Taichung City føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Chailease innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Taichung City. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

  • Har Chailease et utleiested på Taichung City ChingChuanKang flyplass?

    Nei, Chailease har foreløpig ingen utleiesteder på Taichung City ChingChuanKang flyplass. Det kan imidlertid være andre leiebilselskaper tilgjengelig på flyplassen.

  • Hvor mange bilutleiesteder har Chailease i Taichung City?

    Chailease drifter for øyebliket 6 utleiesteder i Taichung City. Det mest populære utleiestedet Chailease har i Taichung City, befinner seg på No. 34, Luchuan East Street. I løpet av de 12 siste månedene har 47 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Chailease i Taichung City valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen No. 34, Luchuan East Street i løpet av det siste året.