Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Sixt i Seattle

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt i Seattle

Sjåførens alder: 26–65
fr. 28.6.
fr. 5.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Sixt i Seattle i Washington

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

290 kr - 624 kr

Alle biltyper

422 kr - 1 947 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i Seattle i Washington på, er i mai. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 290 kr per dag. 290 kr per dag er 42 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 501 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Sixt i Seattle. Enda mai kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Sixt i Seattle, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Mellomstor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Sixt i Seattle i Washington på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 422 kr per dag. 422 kr per dag er 50 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 844 kr for en leiebil av type Stor hos Sixt i Seattle. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Sixt i Seattle, er mai den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mai på leiebiler av typen Stor hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Sixt i Seattle i Washington på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 555 kr per dag. 555 kr per dag er 53 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 183 kr for en leiebil av type SUV hos Sixt i Seattle. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Sixt i Seattle, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen SUV hos Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Sixt sine utleiesteder i Seattle

Nedenfor finner du informasjon om Sixt sine utleiesteder for leiebiler i Seattle, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Sixt

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,7

Informasjon om leierbiler fra Sixt i Seattle

Har Sixt et utleiested på Seattle Tacoma flyplass?

For øyeblikket har Sixt 1 utleiested på Seattle Tacoma flyplass:
3150 South 160th Street.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Sixt når man er i Seattle i juli?

Med en gjennomsnittspris på 413 kr/dag, er det å leie biler av typen Stor hos Sixt i Seattle i løpet av juli det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Sixt i Seattle for så lite som 379 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Stor sist juli.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Sixt i Seattle?

Den billigste biltypen som Sixt tilbyr i Seattle, er Stor som har en gjennomsnittspris pris på 413 kr per dag. 413 kr per dag er 8 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Sixt, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 50 % av momondo-brukere som leide en leiebil i Seattle hos Sixt, valgte Stor på bakgrunn av pengene de kunne spare.

Hvor mange bilutleiesteder har Sixt i Seattle?

Sixt har 2 utleiesteder i Seattle. Utleiestedet deres på 808 Howell St er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 61% av brukerne våre som så etter leiebil hos Sixt i Seattle valgt å leie bil via Sixt sitt utleiested på 808 Howell St.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Seattle fra biler sist?

Priser for Seattle fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Seattle fra biler?

Fra og med juni 2024, er det 61 tilbydere å velge mellom fra Seattle biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Seattle?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Seattle. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Seattle?

Når du leier en bil i Seattle, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Seattle på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 28.6.
12:00
fr. 5.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Seattle

Finn leiebiler på disse populære flyplassene i Seattle