Leiebiler fra GREEN MOTION i Pafos

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra GREEN MOTION i Pafos

Pafos, Kypros
31. okt. — 7. nov.
Samme leveringssted
Pafos, Kypros
sø. 31.10.
12:00
sø. 7.11.
12:00
Sjåførens alder:

GREEN MOTION sine utleiesteder i Pafos

Nedenfor finner du informasjon om GREEN MOTION sine utleiesteder for leiebiler i Pafos, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra GREEN MOTION i Pafos

  • Er det trygt å leie en bil hos GREEN MOTION i Pafos under COVID-19-pandemien?

    GREEN MOTION ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Pafos føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har GREEN MOTION innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Pafos. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

  • Har GREEN MOTION et utleiested på Pafos flyplass?

    Ja. GREEN MOTION har 1 utleiested på Pafos flyplass, og disse finner du på følgende adresser: Paphos International Airport, Paphos Airport Terminal.

  • Hvor mange bilutleiesteder har GREEN MOTION i Pafos?

    GREEN MOTION drifter for øyebliket 4 utleiesteder i Pafos. Det mest populære utleiestedet GREEN MOTION har i Pafos, befinner seg på Paphos International Airport, Paphos Airport Terminal. I løpet av de 12 siste månedene har 86 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos GREEN MOTION i Pafos valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Paphos International Airport, Paphos Airport Terminal i løpet av det siste året.