Leiebiler fra Alamo i Willemstad

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Alamo i Willemstad

Willemstad, Curaçao
29. okt. — 5. nov.
Samme leveringssted
Willemstad, Curaçao
fr. 29.10.
12:00
fr. 5.11.
12:00
Sjåførens alder:

Alamo sine utleiesteder i Willemstad

Nedenfor finner du informasjon om Alamo sine utleiesteder for leiebiler i Willemstad, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,8

Henting/levering

7,4

Valuta for pengene

6,5

Informasjon om leierbiler fra Alamo i Willemstad

 • Er det trygt å leie en bil hos Alamo i Willemstad under COVID-19-pandemien?

  Alle Alamo sine utleiesteder i Willemstad har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Økt renhold av shuttlebusser
  • Løfte om komplett rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Alamo i Willemstad i November?

  310 kr per dag (eller 2 169 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos Alamo i Willemstad i November ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i November for en leiebil hos Alamo, kostet 309 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos Alamo på denne tiden av året, samt når du bestiller.

 • Har Alamo et utleiested på Willemstad Hato flyplass?

  Alamo har 1 utleiested på Willemstad Hato flyplass. Du finner Alamo på følgende adresse(r): Plasa Margaret Abraham.

 • Tilbyr Alamo gratis avbestilling av leiebil i Willemstad?

  Det er gratis avbestillings av leiebil fra Alamo i Willemstad. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Alamo avbestillingsregler..

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Alamo når man er i Willemstad i November?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Mini hos Alamo hvis du trenger en leiebil i Willemstad i November. Når du leier biler av typen Mini i November, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 317 kr per dag, og helt nede i 309 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Alamo – kjøretøy av typen Mini er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Alamo i Willemstad?

  Alamo har 5 utleiesteder i Willemstad. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Plasa Margaret Abraham (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 87 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Alamo i Willemstad benyttet seg av utleiesedet med adressen Plasa Margaret Abraham.