Vanlige spørsmål
Vurderinger
Flysporer

Bestill fly med Mango

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
on. 29.5.
on. 5.6.
"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Informasjon om flyvninger med Mango

Hvilket lojalitetsprogram gjelder for Mango?

Mango har en egen Mango-app som er et praktisk verktøy for deg som skal på tur med Mango flyreiser. Her kan du sjekke inn og motta boardingkortet ditt. Her finnes det også forskjellige måter å logge inn på, og du kan logge inn som et medlem av TMS, Sanlam Reality, Momentum Multiply og med en Edgars kort-konto. Det finnes forskjellige fordeler for de ulike medlemsprogrammene, men utover dette oppnår du de beste fordelene gjennom de forskjellige billettene som MangoLowest, MangoLowest+, MangoFlex og MangoPlus, der MangoPlus er den billetten med de fleste fordelene på Mango reservasjoner. Du kan enkelt bestille Mango flyreiser her gjennom momondo.

Hvor mye bagasje kan jeg reise med når jeg flyr med Mango?

Alle som reiser med Mango kan sjekke inn en samlet bagasje på 20 kilo, uansett hvor mange kolli som sjekkes inn. Dersom bagasjen din er overvektig må du betale ekstra per kilo, men du får ikke lov til å ha med mer enn 32 kilo. Små spedbarn som ikke har eget sete kan ha med seg innsjekket bagasje på 10 kilo. De som er en del av lojalitetsprogrammet til Mango og har en MangoPlus-billett kan ha med seg innsjekket bagasje på 30 kilo, mens SAA codeshare har egne regler for bagasje. Mango er i tillegg, akkurat som alle andre, strenge på at det er visse ting du ikke får lov til å ha med deg ombord på flyet, slik som fyrverkeri og pepperspray, blant annet.

Kan jeg fly med kjæledyr når jeg reiser med Mango?

Kjæledyr regnes ikke som vanlig bagasje, og det koster derfor ekstra å ta med kjæledyret på flyet. Da betaler du for vekten av kjæledyret sammen med buret, og du må sjekke det inn på spesialbagasje for å få det med. Vekten må ikke være over 32 kilo. Buret må inspiseres av den ansatte bak skranken på spesialbagasjeinnleveringen, og kan ikke låses før det. Mango transporterer bare kjæledyr som katter, hunder og papegøyer, og ingen av kjæledyrene kan være under 8 uker gamle eller synlig syke. Det anbefales ikke å gi dyrene beroligende før flyturen. For å kunne fly med Mango må kjæledyret kunne stå og kunne snu seg i buret, det må være rom mellom hodet og taket i buret, døren må være sikret og ikke kunne åpnes under vibrasjonen i luften, det må være nok ventilering av buret, og myke bur er ikke tillatt.

Hvordan sjekker jeg status på flyvning hos Mango?

Du kan sjekke flystatus hos Mango ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Mango i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Mango på +27 11 086 6100 eller besøke hjemmesiden deres flymango.com.


Vurderinger av Mango

6,8
OkBasert på 17 bekreftede gjestevurderinger
6,3Mat
6,8Ombordstigningen
7,4Komfort
5,6Underholdning
8,0Besetningen


Mango - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Mango
fr. 5/24

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
on. 29.5.
on. 5.6.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post