Leiebiler fra Thrifty i Managua

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Thrifty i Managua

Managua, Nicaragua
28. okt. — 4. nov.
Samme leveringssted
Managua, Nicaragua
to. 28.10.
12:00
to. 4.11.
12:00
Sjåførens alder:

Thrifty sine utleiesteder i Managua

Nedenfor finner du informasjon om Thrifty sine utleiesteder for leiebiler i Managua, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

5,9

Henting/levering

5,9

Valuta for pengene

5,9

Informasjon om leierbiler fra Thrifty i Managua

 • Er det trygt å leie en bil hos Thrifty i Managua under COVID-19-pandemien?

  Alle Thrifty sine utleiesteder i Managua har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Har Thrifty et utleiested på Managua Augusto C Sandino flyplass?

  Ja, Thrifty har 1 utleiested på Managua Augusto C Sandino flyplass som som er å finne på følgende adresse: Managua Intl Ap.

 • Tilbyr Thrifty gratis avbestilling av leiebil i Managua?

  Ja, du kan avbestille din Thrifty leiebilreservasjon hos Managua uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Thrifty og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Thrifty i Managua?

  Thrifty har 4 utleiesteder i Managua. Utleiestedet deres på Managua Intl Ap er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 43% av brukerne våre som så etter leiebil hos Thrifty i Managua valgt å leie bil via Thrifty sitt utleiested på Managua Intl Ap.