Hoteller i City-Ost i Dortmund

Finn de beste tilbudene på 19 hoteller i City-Ost i Dortmund

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

Populære hoteller i City-Ost i Dortmund

Finn det perfekte hotellet i Dortmund i City-Ost
A&O Dortmund Hauptbahnhof
A&O Dortmund Hauptbahnhof
7,4
156 kr
Vis alle tilbud
Ff&e Hotel Carlton
Ff&e Hotel Carlton
6,7
411 kr
Vis alle tilbud
Mercure Hotel Dortmund Centrum
Mercure Hotel Dortmund Centrum
7,8
649 kr
Vis alle tilbud

Andre bydeler i Dortmund

Ikke helt sikker på om du vil bo i City-Ost? Sjekk ut disse nærliggende bydelene i Dortmund

Beste tidspunkt for å bestille hotell i City-Ost

Bruk informasjonen nedenfor for å finne det absolutt beste tidspunktet for å planlegge oppholdet ditt i City-Ost i Dortmund
Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i City-Ost på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
384 kr - 813 kr
3 stjerne
466 kr - 1 050 kr
4-5 stjerne
1 041 kr - 1 817 kr

Pris på hoteller i Dortmund i City-Ost

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i City-Ost med høy kvalitet til en god pris

Billige hoteller i City-Ost, Dortmund

Disse hotellene og hostellene har vanligvis de billigste overnattingsalternativene når man reiser til City-Ost
A&O Dortmund Hauptbahnhof
A&O Dortmund Hauptbahnhof
7,4
156 kr
Ff&e Hotel Carlton
Ff&e Hotel Carlton
6,7
411 kr
Mercure Hotel Dortmund Centrum
Mercure Hotel Dortmund Centrum
7,8
649 kr

Bestill disse hotellene i Dortmund i City-Ost som gir deg mest for pengene

Disse hotellene i City-Ost har de beste prisene basert på vurderingene deres
A&O Dortmund Hauptbahnhof
A&O Dortmund Hauptbahnhof
7,4
156 kr
Mercure Hotel Dortmund Centrum
Mercure Hotel Dortmund Centrum
7,8
649 kr
Ff&e Hotel Carlton
Ff&e Hotel Carlton
6,7
411 kr

Informasjon om opphold i City-Ost i Dortmund

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i City-Ost

Hvilke er de mest populære attraksjonene i Dortmund-city-ost?

Du finner denne bydelen midt i hjertet av den moderne storbyen Dortmund. Her er det et rikt utvalg av spennende attraksjoner og severdigheter for alle typer reisende. Sjekk ut det vakre og imponerende Konzerthaus Dortmund, som er byens opera og konserthus. Her finner du ofte storslåtte opera-forestillinger eller konserter med utenlandske stjerner. Videre bør besøkende sjekke Ostwall-museet, som er hjem til en stilig blanding av kunst fra tidlig 1900-tall. Like ved finner du Sankt Reinold-kirken, som har en lang og rik historie som Dortmunds kanskje viktigste kirke. Besøk gjerne den vakre plassen utenfor, som har flere sjarmerende uteserveringer. Hvis du er glad i fotball bør du få med deg en kamp på Signal Iduna Park, som ligger i nærheten. For hyggelige hotell i Dortmund-city-ost sjekk ut moderne Mercure Hotel Dortmund Centrum, som tilbyr komfort og en praktisk beliggenhet.

Hvilke restauranter er mest populære i Dortmund-city-ost?

For en eksotisk helaften bør den elegante og stilige restauranten LaYuba Restaurant Dortmund stå på menyen. Her finner du en fin miks av ulike retter fra hele verden, som er perfekte for alle som elsker godt kjøtt. Nhy Star like ved er en annen favoritt blant lokale som liker hjemmelaget vietnamesisk mat. Her finner du klassiske vietnamesiske retter, hyggelig betjening og en sjarmerende atmosfære som vil lokke deg tilbake. For tradisjonell tysk mat er det få steder i denne bydelen som slår Zum Alten Markt med sine schnitzels, dumplings og store ølglass. Garantert god stemning og det perfekte stedet for vennegjengen på tur. Når det gjelder billige hoteller i bydelen, så burde Coffee Fellows Hotel Dortmund være et utmerket valg med sine store og lyse rom til en hyggelig pris.

Hvilke områder i nærheten er verdt et besøk?

Like ved finner du Dortmund Zoo, som er en stor dyrehage med en rekke eksotiske dyr. Denne dyreparken ligger rett utenfor bykjernen i området kjent som Rombergpark. Her er det enkelt å la seg underholde i flere timer, og dyreparken er den perfekte attraksjonen for barn og unge som vil komme tettere inn på ulike dyrearter. Det finnes gode transportmuligheter fra sentrum av Dortmund, slik at du enkelt kan ta bussen fra hjertet av byen. En annen populær severdighet er et besøk til Westfalenpark, som er en stor åpen park med en mengde cafeer og barer like ved. Dette er det perfekte stedet for en avslappende utflukt eller piknik sammen med gode venner. Sjekk også ut Dortmunds store kunstmuseum som spesialiserer seg på kulturhistorie. Her finner du en rekke velkjente malerier og andre kunstverk fra hele Tyskland og ulike deler av Europa.  Phoenix-see, like i utkanten av byen, er også verdt å få med seg. Dette er navnet på en vakker innsjø, som også er hjem til en sjarmerende marina. De beste Dortmund-city-ost hoteller ligger midt i bydelen, som Top Hotel Esplanade Dortmund hvor du har kort vei til alle severdigheter.

Hvor mange dager bør jeg tilbringe i City-Ost i Dortmund?

De fleste foretrekker å tilbringe 2 netter når de besøker City-Ost.

Hva er prisen på et hotellrom i bydelen City-Ost i Dortmund?

Et hotellrom i City-Ost vil normalt koste deg 405 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Hvor mye koster hsoteller i bydelen City-Ost i Dortmund per natt?

Et hostell i City-Ost (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 155 kr. Denne prisen er 250 kr billigere enn et standard hotell i City-Ost.


Andre populære byer i nærheten av Dortmund

Utforsk andre byer i North Rhine-Westphalia som momondo-brukere liker