Bestill fly med Globus Airlines

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 7.2.
ti. 14.2.

Vurderinger av Globus Airlines

7,7
BraBasert på 8 bekreftede gjestevurderinger
7,7Gjennomsnittlig
7,2Mat
8,2Komfort
7,0Underholdning
7,7Ombordstigningen
8,2Besetningen


Informasjon om flyvninger med Globus Airlines

Global Airlines er en del av S7 sitt lojalitetsprogram med navn S7 Priority, som gir deg tilgang på eksklusive tilbud samt mulighet til å opptjene poeng per flyvning eller når du booker en flyreise hos Globus Airlines eller hos andre partnerselskaper. Dette betyr at du tjener opp poeng hver gang du booker en leiebil eller hotell med et selskap som har avtaler med Globus Airlines. Det er gratis å melde seg inn i dette programmet, og for deg som reiser mye så gir det en rekke fordeler. Som medlem av OneWorld har Globus Airlines et enormt rutenettverk som er disponibelt for alle medlemmer, slik at du kan tjene poeng hver gang du flyr med et partnerselskap eller gjennom å reservere hos Globus Airlines. Poengene kan fritt benyttes til oppgraderinger og kjøp av tjenester på ulike selskaper som er en del av den verdensomspennende alliansen.

Når du flyr med Globus Airlines har du flere muligheter, litt avhengig av billettypen du har kjøpt. For deg med en standard økonomibillett, så er det mulig å ta med 23 kg som innsjekket bagasje og opp til 11 kg som håndbagasje i kabinen. Du har også lov til å ta med en mindre pose eller veske, slik at vekten totalt blir på 15 kg. For deg som reiser med en dyrere billett så er det mulig å medbringe opp til 46 kg når du reiser i businessklasse, og opp til 20 kg som håndbagasje. Dette betyr en koffert på 15 kg og en mindre enhet som en veske eller bag til laptop med en vekt på 5 kg.

Så lenge du reiser med ditt kjæledyr, som hund eller katt i bur, er det mulig å reise med kjæledyr hos Globus Airlines eller andre partnere. Husk gyldig dokumentasjon hvis du krysser ulike landegrenser på din tur, som relevant informasjon knyttet til vaksinasjon eller alder på kjæledyret Det er samtidig viktig å følge reglene knyttet til vekt og størrelse på buret, som reguleres av de ulike flyselskapene.

Du kan sjekke flystatus hos Globus Airlines ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Globus Airlines i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Globus Airlines på +7 495 783-0707 eller besøke hjemmesiden deres s7.ru/en/about/our-companies/globus.dot.


Globus Airlines - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Globus Airlines
to. 2/2

Store flyselskaper som opererer lignende ruter

Dersom du har fleksible reiseplaner, sjekk ut denne seksjonen med Globus Airlines ruter.