Vurderinger
Vanlige spørsmål
Flysporer

Bestill fly med Globus Airlines

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ma. 26.2.
ma. 4.3.
"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Vurderinger av Globus Airlines

10,0
FantastiskBasert på 2 bekreftede gjestevurderinger
10,0Mat
10,0Ombordstigningen
10,0Komfort
10,0Underholdning
10,0Besetningen


Informasjon om flyvninger med Globus Airlines

Hva er lojalitetsprogrammet for Globus Airlines?

Global Airlines er en del av S7 sitt lojalitetsprogram med navn S7 Priority, som gir deg tilgang på eksklusive tilbud samt mulighet til å opptjene poeng per flyvning eller når du booker en flyreise hos Globus Airlines eller hos andre partnerselskaper. Dette betyr at du tjener opp poeng hver gang du booker en leiebil eller hotell med et selskap som har avtaler med Globus Airlines. Det er gratis å melde seg inn i dette programmet, og for deg som reiser mye så gir det en rekke fordeler. Som medlem av OneWorld har Globus Airlines et enormt rutenettverk som er disponibelt for alle medlemmer, slik at du kan tjene poeng hver gang du flyr med et partnerselskap eller gjennom å reservere hos Globus Airlines. Poengene kan fritt benyttes til oppgraderinger og kjøp av tjenester på ulike selskaper som er en del av den verdensomspennende alliansen.

Hvor mye bagasje kan jeg ta med på flyet når jeg reiser med Globus Airlines?

Når du flyr med Globus Airlines har du flere muligheter, litt avhengig av billettypen du har kjøpt. For deg med en standard økonomibillett, så er det mulig å ta med 23 kg som innsjekket bagasje og opp til 11 kg som håndbagasje i kabinen. Du har også lov til å ta med en mindre pose eller veske, slik at vekten totalt blir på 15 kg. For deg som reiser med en dyrere billett så er det mulig å medbringe opp til 46 kg når du reiser i businessklasse, og opp til 20 kg som håndbagasje. Dette betyr en koffert på 15 kg og en mindre enhet som en veske eller bag til laptop med en vekt på 5 kg.

Kan jeg reise med kjæledyret mitt hos Globus Airlines?

Så lenge du reiser med ditt kjæledyr, som hund eller katt i bur, er det mulig å reise med kjæledyr hos Globus Airlines eller andre partnere. Husk gyldig dokumentasjon hvis du krysser ulike landegrenser på din tur, som relevant informasjon knyttet til vaksinasjon eller alder på kjæledyret Det er samtidig viktig å følge reglene knyttet til vekt og størrelse på buret, som reguleres av de ulike flyselskapene.

Hvordan sjekker jeg status på flyvning hos Globus Airlines?

Du kan sjekke flystatus hos Globus Airlines ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Globus Airlines i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Globus Airlines på +7 495 783-0707 eller besøke hjemmesiden deres s7.ru/en/about/our-companies/globus.dot.


Globus Airlines - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Globus Airlines
to. 2/22

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvninger med Globus Airlines
1 voksen
ma. 26.2.
ma. 4.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post